Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Informacije o bolestima za koje je poznato da kanabis ima utjecaja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Chan" data-source="post: 407454" data-attributes="member: 48867"><p>Pozdrav dobri ljudi! Odakle poceti a ne smoriti auditorijum i ne uvrediti ljude koji muce muku sa mnogo tezim bolestima?</p><p>Razmisljam poslednjih god dana kako da iznenadim oca i pomognem mu da stane, malo, na 'zdrave noge'!</p><p>Naime, otac je dijabeticar, vec 16 god. Prvih 7 god nije vodio racuna o sebi, lecio je dijabetes alkoholom i masnom hranom. Zatim ga je strefio blazi mozdani udar koji je ostavio traga na ruci, koja ne funkcionise. Radio je ciscenje karotida, ugradjivanje stentova. Onda mu se desio blazi infarkt i pucanje cira na dvanaesto palacnom! Jedva ziv ostao. Vid je poceo naglo da slabi, pregledi kazu da operacije oka ne bi pomogle, vidi samo nekih 10%. Misici na nogama su mu atrofirali, tesko se krece, izgubio je volju za zivotom. Neodgovorno od njega, ali...</p><p>Prima insulin svaki dan, rezultati krvi su mu solidni, doktori prilikom operaciji rekli da su mu organi u savrsenom stanju, za nekog ko je proterao kroz sebe i Dunav i Drinu!</p><p>Apetit odlican, mozak na mestu, 60 god ima, ali vidim da ce krene nizbrdo, naglo.</p><p>Hteo sam da mu napravim par ml ulja, ali sada dolazim do toga da ne znam sta da mu spremim.</p><p>Molim iskusnije ljude da mi daju par saveta!</p><p>Jos jednom se izvinjavam, ako sam negde neku info propustio ili pak omasio temu, preusmerite me na pravo mesto.</p><p>Uhvatio me neki entuzijazam i dobio sam neku ludacku zelju da npravim growic i svoje prvo ulje!</p><p>Upoznat sam sa prethodnim postom, ali mi treba malo prakticnih iformacija</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Chan, post: 407454, member: 48867"] Pozdrav dobri ljudi! Odakle poceti a ne smoriti auditorijum i ne uvrediti ljude koji muce muku sa mnogo tezim bolestima? Razmisljam poslednjih god dana kako da iznenadim oca i pomognem mu da stane, malo, na 'zdrave noge'! Naime, otac je dijabeticar, vec 16 god. Prvih 7 god nije vodio racuna o sebi, lecio je dijabetes alkoholom i masnom hranom. Zatim ga je strefio blazi mozdani udar koji je ostavio traga na ruci, koja ne funkcionise. Radio je ciscenje karotida, ugradjivanje stentova. Onda mu se desio blazi infarkt i pucanje cira na dvanaesto palacnom! Jedva ziv ostao. Vid je poceo naglo da slabi, pregledi kazu da operacije oka ne bi pomogle, vidi samo nekih 10%. Misici na nogama su mu atrofirali, tesko se krece, izgubio je volju za zivotom. Neodgovorno od njega, ali... Prima insulin svaki dan, rezultati krvi su mu solidni, doktori prilikom operaciji rekli da su mu organi u savrsenom stanju, za nekog ko je proterao kroz sebe i Dunav i Drinu! Apetit odlican, mozak na mestu, 60 god ima, ali vidim da ce krene nizbrdo, naglo. Hteo sam da mu napravim par ml ulja, ali sada dolazim do toga da ne znam sta da mu spremim. Molim iskusnije ljude da mi daju par saveta! Jos jednom se izvinjavam, ako sam negde neku info propustio ili pak omasio temu, preusmerite me na pravo mesto. Uhvatio me neki entuzijazam i dobio sam neku ludacku zelju da npravim growic i svoje prvo ulje! Upoznat sam sa prethodnim postom, ali mi treba malo prakticnih iformacija [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Informacije o bolestima za koje je poznato da kanabis ima utjecaja
Bottom