Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Informacije o bolestima za koje je poznato da kanabis ima utjecaja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Gero" data-source="post: 371331" data-attributes="member: 45971"><p>ima 21 godinu...razboleo se u 15 godina i 7 meseci...ima oko 64 kg trenutno...stim sto je posle durgog napada koji je imao u novembru od lekova otekao na 85..prosecna njegova tezina je oko tih 65kg...visok je 178...zavrsio je srednju kao tehnicar za racunare a sada je na fakultetu tehnickih nauka u Cacku smer informatika...alergiju sem na polen nema nijednu...sto se tice drugih bolesti ni jednu nije imao pre LUPUSA sem jednog nepotvrdjenog epi napada...medjutim od lekova ako su to uopste lekovi jer su u pitanju kortikosteroidi...hemoterapija endoksanom u venu a sada oralno imuran imao je jedan ifrarkt levog kolena koji je uspesno saniran na Banjici...popucalu kozu u vidu strija koje su zarasle....povremene napetosti bez razloga....</p><p>hvala sto ste mi se javili....</p><p>kao roditelj evo petu godinu necu i ne zelim da se pomirim sa tim da ne postoji lek...</p><p>pozdrav...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gero, post: 371331, member: 45971"] ima 21 godinu...razboleo se u 15 godina i 7 meseci...ima oko 64 kg trenutno...stim sto je posle durgog napada koji je imao u novembru od lekova otekao na 85..prosecna njegova tezina je oko tih 65kg...visok je 178...zavrsio je srednju kao tehnicar za racunare a sada je na fakultetu tehnickih nauka u Cacku smer informatika...alergiju sem na polen nema nijednu...sto se tice drugih bolesti ni jednu nije imao pre LUPUSA sem jednog nepotvrdjenog epi napada...medjutim od lekova ako su to uopste lekovi jer su u pitanju kortikosteroidi...hemoterapija endoksanom u venu a sada oralno imuran imao je jedan ifrarkt levog kolena koji je uspesno saniran na Banjici...popucalu kozu u vidu strija koje su zarasle....povremene napetosti bez razloga.... hvala sto ste mi se javili.... kao roditelj evo petu godinu necu i ne zelim da se pomirim sa tim da ne postoji lek... pozdrav... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Informacije o bolestima za koje je poznato da kanabis ima utjecaja
Bottom