Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Informacije o bolestima za koje je poznato da kanabis ima utjecaja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Minja Vuksan Dobran" data-source="post: 335283" data-attributes="member: 42558"><p>Hvala ljudi što mi želite pomoći. Ulje koje sam uzimala SIGURNO ima visok postotak THC-a. U kontaktu sam sa nekoliko firmi (ili što su već) u Holandiji i sa cca 15 - 20 ljudi u HR koji uzimaju razna ulja. Dalje,na nekim stranicama se može nać koji je postotak, pa tako imate ulje od 67%, koje ne pomaže kod MS-a i 98% koje pomaže. Svaka feminizirana biljka ima i THC i CBD, bitno je samo u kojem postotku. Moji Holanđani su u potjeri za informacijama na licu mjesta, pa ću vam znati reći detalje. Kako god, ulje koje sam uzimala, lupalo je već prvi dan ( tj, na 0,05g) kao recimo dobrih 0,7 l votke, na prazan želudac, samo bez mučnine i glupog mozga. jezik mi se ozbiljno zaplitao, pa nisam uopće govorila neki 4 dana ( već to govori da je marihuana čudotvorna biljka!!!). Nakon 10-ak dana sva omamljenost je stala i nakon toga sam bila potpuno zdrava, tj. bez utrnuća, bez grčeva, bez vrtoglavice, bez umora i slabosti, popravio mi se vid, regulirala probava,...jednostavno ZDRAVA!!! po HR se prodaje svašta kao lijek za masne novce, međutim oni koji se probali a imaju MS nisu primijetili nikakav pomak. Kako se vidi - ne uzimam ulje jer lajem k'o pravo žensko! Sorry!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Minja Vuksan Dobran, post: 335283, member: 42558"] Hvala ljudi što mi želite pomoći. Ulje koje sam uzimala SIGURNO ima visok postotak THC-a. U kontaktu sam sa nekoliko firmi (ili što su već) u Holandiji i sa cca 15 - 20 ljudi u HR koji uzimaju razna ulja. Dalje,na nekim stranicama se može nać koji je postotak, pa tako imate ulje od 67%, koje ne pomaže kod MS-a i 98% koje pomaže. Svaka feminizirana biljka ima i THC i CBD, bitno je samo u kojem postotku. Moji Holanđani su u potjeri za informacijama na licu mjesta, pa ću vam znati reći detalje. Kako god, ulje koje sam uzimala, lupalo je već prvi dan ( tj, na 0,05g) kao recimo dobrih 0,7 l votke, na prazan želudac, samo bez mučnine i glupog mozga. jezik mi se ozbiljno zaplitao, pa nisam uopće govorila neki 4 dana ( već to govori da je marihuana čudotvorna biljka!!!). Nakon 10-ak dana sva omamljenost je stala i nakon toga sam bila potpuno zdrava, tj. bez utrnuća, bez grčeva, bez vrtoglavice, bez umora i slabosti, popravio mi se vid, regulirala probava,...jednostavno ZDRAVA!!! po HR se prodaje svašta kao lijek za masne novce, međutim oni koji se probali a imaju MS nisu primijetili nikakav pomak. Kako se vidi - ne uzimam ulje jer lajem k'o pravo žensko! Sorry!!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Informacije o bolestima za koje je poznato da kanabis ima utjecaja
Bottom