Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Informacije o bolestima za koje je poznato da kanabis ima utjecaja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="radeii" data-source="post: 329294" data-attributes="member: 42318"><p>Poštovani!</p><p>Novi sam član i ovdje sam našao mnogo zanimljivih tema.</p><p>Pročitao sam da su dvije vrste kanabisa za liječenje bolesti i to:</p><p>indica i sativa. Zamolio bih vas da mi preporučite, koja</p><p>pomaže kod bipolarnog afektivnog poremećaja.</p><p>Na internetu postoji toliko informacija vezano za kanabis,</p><p>ali su veoma zbunjujuće. Pošto se radi o ozbiljnim stvarima</p><p>(kršenje zakona), a kanabis mislim koristiti (za sina) isključivo</p><p>za liječenje i samo za liječenje, spreman sam i krivično odgovarati</p><p>samo da pomognem svom djetetu. Već 4 godine savremena medicina ga truje najžešćim vještačkim drogama i otrovima, koji ne da mu ne</p><p>pomažu nego naprotiv pogoršavaju njegovo zdravstveno stanje.</p><p>Interesuje me kako prepoznati originalno ulje kanabisa, koje</p><p>košta 700 evra za 10 ml, od falsifikata koji su preplavili EX-YU</p><p>države. Ako neko zna i cijenu u Holandiji, bio bih mu zahvalan.</p><p>Da ste mi zdravi!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="radeii, post: 329294, member: 42318"] Poštovani! Novi sam član i ovdje sam našao mnogo zanimljivih tema. Pročitao sam da su dvije vrste kanabisa za liječenje bolesti i to: indica i sativa. Zamolio bih vas da mi preporučite, koja pomaže kod bipolarnog afektivnog poremećaja. Na internetu postoji toliko informacija vezano za kanabis, ali su veoma zbunjujuće. Pošto se radi o ozbiljnim stvarima (kršenje zakona), a kanabis mislim koristiti (za sina) isključivo za liječenje i samo za liječenje, spreman sam i krivično odgovarati samo da pomognem svom djetetu. Već 4 godine savremena medicina ga truje najžešćim vještačkim drogama i otrovima, koji ne da mu ne pomažu nego naprotiv pogoršavaju njegovo zdravstveno stanje. Interesuje me kako prepoznati originalno ulje kanabisa, koje košta 700 evra za 10 ml, od falsifikata koji su preplavili EX-YU države. Ako neko zna i cijenu u Holandiji, bio bih mu zahvalan. Da ste mi zdravi! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Informacije o bolestima za koje je poznato da kanabis ima utjecaja
Bottom