Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Informacije o bolestima za koje je poznato da kanabis ima utjecaja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ganjax.ba" data-source="post: 192441" data-attributes="member: 29278"><p>Ja imam težak oblik hronične upale gušterače i zbog svakodnevnih jakih bolova "Ljudi u bijelom" su mi dali do 400mg Tramadola(Trodona) max dnevno, uvedena je i stroga dijeta, zabranjen alkohol, pušenje. E sad, ja duvam jubilarnih 20 godina i nikad mi nisu pasale hemije, tablete, nikakve bobe, a probao sam svašta. I sve sam ih mogao poslušat osim vog dijela oko trave. Vremenom sam se navukao na tramale i otkrio šta znači prava fizička kriza. Sad se pomalo skidam s tog sr...a i vidim da marihuana bogata THCom čini čuda, ali je jako bitna velika koncentracija THC.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ganjax.ba, post: 192441, member: 29278"] Ja imam težak oblik hronične upale gušterače i zbog svakodnevnih jakih bolova "Ljudi u bijelom" su mi dali do 400mg Tramadola(Trodona) max dnevno, uvedena je i stroga dijeta, zabranjen alkohol, pušenje. E sad, ja duvam jubilarnih 20 godina i nikad mi nisu pasale hemije, tablete, nikakve bobe, a probao sam svašta. I sve sam ih mogao poslušat osim vog dijela oko trave. Vremenom sam se navukao na tramale i otkrio šta znači prava fizička kriza. Sad se pomalo skidam s tog sr...a i vidim da marihuana bogata THCom čini čuda, ali je jako bitna velika koncentracija THC. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Informacije o bolestima za koje je poznato da kanabis ima utjecaja
Bottom