Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
[Indoor] HPS 600W + 400W / LSD, Tangerine Dream, Super Lemon Haze/ leSpectre"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mr.dr.Smok" data-source="post: 153631" data-attributes="member: 10783"><p>Bravo majstore!</p><p>Obožavam vidjeti pedantne boxove!Sve 5 samo peglaj!</p><p>Jedino šta bi ti predložio je da spustiš svjetlo.Ako je CT spojen na svoj vent slobodno spusti lampu.50cm sa CTom je dosta visoko.Spusti ti to dole,ljepo staviš ruku odmah iznad biljčica i spusti dok god tebe ruka ne peče.Vidit češ da če im godit.</p><p>A to šta kažeš da imaš problema sa prvim listovima nek te ne brine.Meni to sve šta sam vidio izgleda odlično!</p><p>Omjeri za mješanje su ti isto dobri šta si reko.Samo tako napravi 70/30 u korist zemlje.Glinene staviš na dno zbog drenaže i to je to.I nemoj nikad više zaljevati svakih 24h!Barem 2 dana nek ti bude razmak.Treba zamlja da se osuši skroz između zaljevanja tako da bude malo prozračna.Ako toga nema,neče bit ni korjena u skoro vrjeme.</p><p>Samo napred druže!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mr.dr.Smok, post: 153631, member: 10783"] Bravo majstore! Obožavam vidjeti pedantne boxove!Sve 5 samo peglaj! Jedino šta bi ti predložio je da spustiš svjetlo.Ako je CT spojen na svoj vent slobodno spusti lampu.50cm sa CTom je dosta visoko.Spusti ti to dole,ljepo staviš ruku odmah iznad biljčica i spusti dok god tebe ruka ne peče.Vidit češ da če im godit. A to šta kažeš da imaš problema sa prvim listovima nek te ne brine.Meni to sve šta sam vidio izgleda odlično! Omjeri za mješanje su ti isto dobri šta si reko.Samo tako napravi 70/30 u korist zemlje.Glinene staviš na dno zbog drenaže i to je to.I nemoj nikad više zaljevati svakih 24h!Barem 2 dana nek ti bude razmak.Treba zamlja da se osuši skroz između zaljevanja tako da bude malo prozračna.Ako toga nema,neče bit ni korjena u skoro vrjeme. Samo napred druže!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
[Indoor] HPS 600W + 400W / LSD, Tangerine Dream, Super Lemon Haze/ leSpectre"
Bottom