Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
I vise od ovisnosti
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="stara baba" data-source="post: 282048" data-attributes="member: 36814"><p>hm,podsjećaš me na mene,donekle.</p><p>znam kako se osjećaš,pogotovo krizni period.</p><p>a onda kad ima,samo loži bez prestanka,i onda te sve</p><p>zanima i upijaš i uživaš,svaka tema i sve njene strane,bunkeri i debunkeri.</p><p>a kad nestane panika,depra,nema razloga postojati...</p><p>eh sad kad znaš da nisi jedini evo ti i nada:</p><p>bit će bolje,mene je to peglalo prvih 10-tak godina</p><p>a onda se stabiliziralo kao i sve naše ostale nazovimo"fiziološke potrebe".</p><p>to dođe s vremenom i kao i drugih stvari tijelo i duh se polako zasite.</p><p>danas više neznam za krizu,dobro možda taj dan kad ostanem bez,ali već sutra-ništa bitno.</p><p>nisi lud,samo je mentalna ovisnost još uvijek jaka i nemaš ili ne želiš prebaciti fokus na</p><p>nešto drugo.</p><p>vidim da te zaokupljaju teorije zavjera,i vjerovatno si vrlo nezadovoljan</p><p>svijetom u kojem svi živimo-po tuđim dvoličnim standardima i vrijednostima.</p><p>čim prije se okreneš prema ljudima kojima je stalo do tebe</p><p>prije će ti bit bolje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stara baba, post: 282048, member: 36814"] hm,podsjećaš me na mene,donekle. znam kako se osjećaš,pogotovo krizni period. a onda kad ima,samo loži bez prestanka,i onda te sve zanima i upijaš i uživaš,svaka tema i sve njene strane,bunkeri i debunkeri. a kad nestane panika,depra,nema razloga postojati... eh sad kad znaš da nisi jedini evo ti i nada: bit će bolje,mene je to peglalo prvih 10-tak godina a onda se stabiliziralo kao i sve naše ostale nazovimo"fiziološke potrebe". to dođe s vremenom i kao i drugih stvari tijelo i duh se polako zasite. danas više neznam za krizu,dobro možda taj dan kad ostanem bez,ali već sutra-ništa bitno. nisi lud,samo je mentalna ovisnost još uvijek jaka i nemaš ili ne želiš prebaciti fokus na nešto drugo. vidim da te zaokupljaju teorije zavjera,i vjerovatno si vrlo nezadovoljan svijetom u kojem svi živimo-po tuđim dvoličnim standardima i vrijednostima. čim prije se okreneš prema ljudima kojima je stalo do tebe prije će ti bit bolje. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Marihuana FAQ
I vise od ovisnosti
Bottom