Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Naše Zdravlje
Priroda
*** Hot 'n' Chili ***
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Greenish" data-source="post: 682559" data-attributes="member: 64783"><p>Vegetacija oko 70 dana, kao i sve domace(ljute, industrijske, babure..).</p><p>Saksije od 5 do 15l igraju, pun potencijal daju u 10-tkama.</p><p></p><p>Jes da nije chili(mada ima koja chinense sa strane) ali bih svima preporucio da nabave ovu sortu paradajza.</p><p>U pitanju je selektivni uzgoj mog prijatelja iz Cuprije, dzinovski Novosadski jabucar.</p><p>Plodovi neretko znaju biti i preko kile, a ukus(ni ich one poznate kiselosti i puno secera) i struktura su savrseni za kuvanje i razne soseve, salse i ostale pripravke sa chili papricicama. </p><p></p><p>Posto je ove sezone sve pod znakom pitanja, bio sam prinudjen da sam sejem(inace uzimam sadnice).</p><p>Ovi su oko mesec dana stari i pola od toga su pod neonkama, jer nemam vise mesta pod led-ovima. Mada kako rastu rekao bih da im uposte ne smeta.</p><p></p><p>[ATTACH=full]331385[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Greenish, post: 682559, member: 64783"] Vegetacija oko 70 dana, kao i sve domace(ljute, industrijske, babure..). Saksije od 5 do 15l igraju, pun potencijal daju u 10-tkama. Jes da nije chili(mada ima koja chinense sa strane) ali bih svima preporucio da nabave ovu sortu paradajza. U pitanju je selektivni uzgoj mog prijatelja iz Cuprije, dzinovski Novosadski jabucar. Plodovi neretko znaju biti i preko kile, a ukus(ni ich one poznate kiselosti i puno secera) i struktura su savrseni za kuvanje i razne soseve, salse i ostale pripravke sa chili papricicama. Posto je ove sezone sve pod znakom pitanja, bio sam prinudjen da sam sejem(inace uzimam sadnice). Ovi su oko mesec dana stari i pola od toga su pod neonkama, jer nemam vise mesta pod led-ovima. Mada kako rastu rekao bih da im uposte ne smeta. [ATTACH type="full"]331385[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Naše Zdravlje
Priroda
*** Hot 'n' Chili ***
Bottom