Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
HOMEbox Ambient eksperiment - SOMA genetika - HPS 600W x2
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 798801" data-attributes="member: 59027"><p>Ja sam siguran,da je do spectra!</p><p>Ako mogu dobit isti intezitet,spectar je puno bolji za cvat,jer ovo je sunce sredina godine,znači početak ljeta[ATTACH]522338[/ATTACH],a kasnije u jesen,rijetko pređe 4000K,a večinu vremena je oko 3000k,ako je oblačno. Sumrak i zora u jesen ,bude ono tamno crveno nebo, odprilike kao superbloom lampa od 1800k i to je mene malo začudilo kad je LED došao ,mada su mi prva svjetla Bestva multicolor panel i dupli cob bluepurple,pa se nisam obazirao,ali kad sam prvi put čuo,da 3500K može odraditi obje faze,nisam znao da može tako...jer puno sam čitao o HPSu,ali više LEDom uzgajao kad sam krenuo.</p><p>A i nekoliko puta sam gledao na YouTubeu komercijalne uzgoje,pa vodi kroz poligon i tko je ostao na CMH ili HPSu govore,da imaju bolju kontrolu nad soectrom. </p><p></p><p>Kad gledaš i CMH ima čak 3200K za vegetaciju,a i 4200k,a piše da su obje za vegetativni rast. 3200 bi ja stavio u tranziciji,2700k cvat i ako bi baš išao na cijeli spectar 2200k ili 1800k,ovisi jel sativa,indika tu igra ulogu...</p><p> [ATTACH]522342[/ATTACH] [ATTACH]522344[/ATTACH]</p><p>Da ne vadim sve,ali obje su za vegu...</p><p>Malo sam ih umanjio,da ti bap ne zaspamamo,što več jesmo,ali to več dulje nitko ne spominje,dok se nakad moralo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 798801, member: 59027"] Ja sam siguran,da je do spectra! Ako mogu dobit isti intezitet,spectar je puno bolji za cvat,jer ovo je sunce sredina godine,znači početak ljeta[ATTACH width="40px" height="100px"]522338[/ATTACH],a kasnije u jesen,rijetko pređe 4000K,a večinu vremena je oko 3000k,ako je oblačno. Sumrak i zora u jesen ,bude ono tamno crveno nebo, odprilike kao superbloom lampa od 1800k i to je mene malo začudilo kad je LED došao ,mada su mi prva svjetla Bestva multicolor panel i dupli cob bluepurple,pa se nisam obazirao,ali kad sam prvi put čuo,da 3500K može odraditi obje faze,nisam znao da može tako...jer puno sam čitao o HPSu,ali više LEDom uzgajao kad sam krenuo. A i nekoliko puta sam gledao na YouTubeu komercijalne uzgoje,pa vodi kroz poligon i tko je ostao na CMH ili HPSu govore,da imaju bolju kontrolu nad soectrom. Kad gledaš i CMH ima čak 3200K za vegetaciju,a i 4200k,a piše da su obje za vegetativni rast. 3200 bi ja stavio u tranziciji,2700k cvat i ako bi baš išao na cijeli spectar 2200k ili 1800k,ovisi jel sativa,indika tu igra ulogu... [ATTACH width="40px" height="100px"]522342[/ATTACH] [ATTACH width="40px" height="100px"]522344[/ATTACH] Da ne vadim sve,ali obje su za vegu... Malo sam ih umanjio,da ti bap ne zaspamamo,što več jesmo,ali to več dulje nitko ne spominje,dok se nakad moralo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
HOMEbox Ambient eksperiment - SOMA genetika - HPS 600W x2
Bottom