Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
HLG Quantum Micro Grow - Blue Dream CBD by HSO
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="beštija" data-source="post: 670112" data-attributes="member: 27487"><p>Da li je to posadeno u zemlju(koju?) ili onaj kokos sa predhodnih postova?</p><p>Ako je kokos u pitanju on nema nutrijenata u sebi.</p><p>Tip za ubuduce, posadi biljku u neku malu posudicu tipa tu od jogurta pa sa 10 dana prebacis u vecu cca 1L pa sa 18-20 dana presadis u finalni pot. Na taj nacin ces joj ubrzati rast korijena i brze ce se opcenito razvijati.</p><p>kod tebe konkretno mislim da je previse svjetla u pitanju plus sto ona jos nije razvila korijenski sistem u toj velikoj posudi.</p><p>Posuda ti takoder nije bas adekvatna, dosta je plitka.</p><p>[ATTACH]318427[/ATTACH][ATTACH]318428[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beštija, post: 670112, member: 27487"] Da li je to posadeno u zemlju(koju?) ili onaj kokos sa predhodnih postova? Ako je kokos u pitanju on nema nutrijenata u sebi. Tip za ubuduce, posadi biljku u neku malu posudicu tipa tu od jogurta pa sa 10 dana prebacis u vecu cca 1L pa sa 18-20 dana presadis u finalni pot. Na taj nacin ces joj ubrzati rast korijena i brze ce se opcenito razvijati. kod tebe konkretno mislim da je previse svjetla u pitanju plus sto ona jos nije razvila korijenski sistem u toj velikoj posudi. Posuda ti takoder nije bas adekvatna, dosta je plitka. [ATTACH]318427[/ATTACH][ATTACH]318428[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
HLG Quantum Micro Grow - Blue Dream CBD by HSO
Bottom