Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
High Pressure Sodium [HPS] Sijalice - Tehnicke karakteristike
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="joca" data-source="post: 531082" data-attributes="member: 53482"><p>poz trebao bi mi savjet za kupnju hps 150w iman jednu ali nez koliko je stara niti kakva je, a biljka ce sad ic na cvjetanje tako da bih uzeo neku koja je najbolja za cvjetanje ,a poslije bih uzeo mh kontam da je bolje nego ove sta imaju 30% plavog no svakako vi dajte savjet ako poznajete neku od ovih zarulja nasao sam na nekom web shopu u hr nema bas neki detaljni specifikacija al eto ako znate za neku drugu koja je dobra a nije na popisu recite pa cu je pokusat potrazit, hvala, </p><p><span style="font-size: 22px">SUPERPLANT HPS 150W</span></p><p>(Boja spektra: 2100 K</p><p>Lumen output: 16,000 lm)</p><p></p><p><span style="font-size: 22px"><span style="font-size: 22px">SUPERPLANT AGRO 150 W(</span></span></p><p> <span style="font-size: 22px"><span style="font-size: 22px">žarulja sa 30% plavog spektra za vegetativnu fazu 19000 lm)</span></span></p><p><span style="font-size: 22px"><span style="font-size: 22px"></span></span></p><p><span style="font-size: 22px"><span style="font-size: 22px">AMPOULE SUPERPLANT SUPER RED 150W HPS (16000 lumena)</span></span></p><p><span style="font-size: 22px"><span style="font-size: 22px"></span></span></p><p> <span style="font-size: 22px"><span style="font-size: 22px">Sylvania SHP-TS 150W HPS(17.000 lm TEMP. BOJE 2.050K)</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="joca, post: 531082, member: 53482"] poz trebao bi mi savjet za kupnju hps 150w iman jednu ali nez koliko je stara niti kakva je, a biljka ce sad ic na cvjetanje tako da bih uzeo neku koja je najbolja za cvjetanje ,a poslije bih uzeo mh kontam da je bolje nego ove sta imaju 30% plavog no svakako vi dajte savjet ako poznajete neku od ovih zarulja nasao sam na nekom web shopu u hr nema bas neki detaljni specifikacija al eto ako znate za neku drugu koja je dobra a nije na popisu recite pa cu je pokusat potrazit, hvala, [SIZE=6]SUPERPLANT HPS 150W[/SIZE] (Boja spektra: 2100 K Lumen output: 16,000 lm) [SIZE=6][SIZE=6]SUPERPLANT AGRO 150 W( žarulja sa 30% plavog spektra za vegetativnu fazu 19000 lm) AMPOULE SUPERPLANT SUPER RED 150W HPS (16000 lumena) Sylvania SHP-TS 150W HPS(17.000 lm TEMP. BOJE 2.050K)[/SIZE][/SIZE] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
High Pressure Sodium [HPS] Sijalice - Tehnicke karakteristike
Bottom