Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Homo sapiens" data-source="post: 670758" data-attributes="member: 71392"><p>Zdravo i poštovanje svim forumašima,</p><p></p><p>vidim da duže vreme niko nije pisao oko ovoj temi. Skoro sam na forumu, čitam danima i pokušavam da sve “ukapiram” pošto ima dosta informacija. Malo sam zbunjen ali se ipak nadam da će mi neko od iskusniji forumaša pomoći da razjasnim pitanjem sa terapijom Biomixa.</p><p></p><p>Kako je Herbal Bob napisao:</p><p></p><p>„*Napomena* Kokosovo ulje je kontraindicirano kod liječenje raka jetre. Kokosovo ulje koje koristimo u liječenju raka jetre mora biti prepuno kanabinoida tako da ga koristimo kao carrier ulje za CCO. Kod raka jetre potrebno je koristiti još neke dodatake za postizanje kreativne inhibicije...“</p><p></p><p></p><p>“Dakle plan je: 30-40 minuta prije nego što uzmemo dozu</p><p></p><p>- žlica kokosovog ulja (osim kod liječenje raka jetre)</p><p>- 80 mg apigenin</p><p>- 200 mg amentoflavon</p><p>- zdjelica ili časa manga.”</p><p></p><p></p><p>Pantagan je napisao:</p><p></p><p>“Da, to stoji, ali praksa je pokazala da biomix kapsule nisu dobra opcija kod problema s jetrom.”</p><p></p><p>Sada moje pitanje: Jel to vazi i za metastaze na jetri..?</p><p></p><p>Moja supruga imala rak dojke (2017). Sada su se metastaze pojavile na limfne čvorove i dve na jetri. Prešli smo s RSO na Biomix pa se bojim da nisam možda dobro shvatio sve oko BioMix terapijom sa jetrom. Ako može neko da mi pojasni moje pitanje bilo bi od velikog značaja pošto smo počeli sa Biomix.</p><p>Ne želim pogrešiti. Zahvaljuem se na odgovoru. Srećno!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Homo sapiens, post: 670758, member: 71392"] Zdravo i poštovanje svim forumašima, vidim da duže vreme niko nije pisao oko ovoj temi. Skoro sam na forumu, čitam danima i pokušavam da sve “ukapiram” pošto ima dosta informacija. Malo sam zbunjen ali se ipak nadam da će mi neko od iskusniji forumaša pomoći da razjasnim pitanjem sa terapijom Biomixa. Kako je Herbal Bob napisao: „*Napomena* Kokosovo ulje je kontraindicirano kod liječenje raka jetre. Kokosovo ulje koje koristimo u liječenju raka jetre mora biti prepuno kanabinoida tako da ga koristimo kao carrier ulje za CCO. Kod raka jetre potrebno je koristiti još neke dodatake za postizanje kreativne inhibicije...“ “Dakle plan je: 30-40 minuta prije nego što uzmemo dozu - žlica kokosovog ulja (osim kod liječenje raka jetre) - 80 mg apigenin - 200 mg amentoflavon - zdjelica ili časa manga.” Pantagan je napisao: “Da, to stoji, ali praksa je pokazala da biomix kapsule nisu dobra opcija kod problema s jetrom.” Sada moje pitanje: Jel to vazi i za metastaze na jetri..? Moja supruga imala rak dojke (2017). Sada su se metastaze pojavile na limfne čvorove i dve na jetri. Prešli smo s RSO na Biomix pa se bojim da nisam možda dobro shvatio sve oko BioMix terapijom sa jetrom. Ako može neko da mi pojasni moje pitanje bilo bi od velikog značaja pošto smo počeli sa Biomix. Ne želim pogrešiti. Zahvaljuem se na odgovoru. Srećno! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom