Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Novi Bob" data-source="post: 642966" data-attributes="member: 69363"><p>Pozdrav Herbal Bob 2 </p><p> ovdje drugi Bob...... Bob početnik</p><p>Nadam se da si još tu prisutan negdje..</p><p></p><p>Majka mi ima karcinom pluća... ali to je samo n-ta dijagnoza... ona je 100% invalid od prije. Ima tu svega na papiru: lagani moždani, parkins, razni neurološki problemi (žarenje lica, nesanica, bolovi bez pravog razloga), gastroi. problemi... da ne duljim, idemo odmah na važno</p><p></p><p>Pročitao sam masu toga šta si pisao, svaka čast, vjerojatno si spasio mnoge živote... više nego šta misliš...</p><p></p><p>Liposomska inkapsulacija me muči!</p><p>Ustvari LECITIN</p><p>Dobio sam Frankenstein ulje, imam domaće maslinovo “boli glava”... ali me muči jer nemam tekući lecitin (ima ga svugdje u tabletama i nađe se u prahu tu i tamo). Koliko sam skužio, on je ful bitan a naručit now food iz amerike, može mi značit i mjesec dana čekanja... dali mogu upotrijebit u prahu na neki način?</p><p></p><p>Eterična ulja?! Limunsku travu ću zamijenit limunom ( koliko sam skužio, jedno i drugo imaju umirujuća svojstva ). Kopaiba? Je jako važna ili je mogu zamijenit? Imam na raspolaganju borovo ulje, čajevac, metvica, eukaliptus, antistres ( mix 15 biljaka: lavanda, kamilica, metvica, ružmarin....)</p><p></p><p>hvala unaprijed...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Novi Bob, post: 642966, member: 69363"] Pozdrav Herbal Bob 2 ovdje drugi Bob...... Bob početnik Nadam se da si još tu prisutan negdje.. Majka mi ima karcinom pluća... ali to je samo n-ta dijagnoza... ona je 100% invalid od prije. Ima tu svega na papiru: lagani moždani, parkins, razni neurološki problemi (žarenje lica, nesanica, bolovi bez pravog razloga), gastroi. problemi... da ne duljim, idemo odmah na važno Pročitao sam masu toga šta si pisao, svaka čast, vjerojatno si spasio mnoge živote... više nego šta misliš... Liposomska inkapsulacija me muči! Ustvari LECITIN Dobio sam Frankenstein ulje, imam domaće maslinovo “boli glava”... ali me muči jer nemam tekući lecitin (ima ga svugdje u tabletama i nađe se u prahu tu i tamo). Koliko sam skužio, on je ful bitan a naručit now food iz amerike, može mi značit i mjesec dana čekanja... dali mogu upotrijebit u prahu na neki način? Eterična ulja?! Limunsku travu ću zamijenit limunom ( koliko sam skužio, jedno i drugo imaju umirujuća svojstva ). Kopaiba? Je jako važna ili je mogu zamijenit? Imam na raspolaganju borovo ulje, čajevac, metvica, eukaliptus, antistres ( mix 15 biljaka: lavanda, kamilica, metvica, ružmarin....) hvala unaprijed... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom