Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Herbal Bob 2" data-source="post: 628367" data-attributes="member: 67838"><p>Hvala na podršci i željama ali ajmo mi dalje sa temom nastaviti... </p><p></p><p>Vidim da su se vodile rasprave oko konzumacije eteričnih ulja i jačine terapijski doze pa ajmo od tuđa krenuti...</p><p>Doza od dnevnih 300mg bioaktivnih kanabinoida je ustanovljena kao idealna početna terapija kako zbog cijene tako i zbog učinkovitosti, razlika u tri puta manjoj cijeni početne terapije može kod nekog značiti razliku između života i smrti a ako je terapija pre slaba lako se pojača nakon kontrole... Ja bi bio naj sretniji kad bi svako imao financijskih mogućnosti i toleranciju da krene sa 1.000+mg dnevno ali to je rijetko slučaj...</p><p>Što se tiče eteričnih i fenolnih ulja koja se koriste za nadomjestak terpena i čišćenje receptora, konzumiramo ih u praktički homeopatski dozama te do sada nisu ustanovljene nikakve nuspojave...</p><p></p><p>Bilo je i nekih pitanja oko terapija ali ne znam dali su članovi još aktivni pa da ne odgovaram bez veze, tu sam za sada koliko stignem pa pitajte ponovo pretty please...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Herbal Bob 2, post: 628367, member: 67838"] Hvala na podršci i željama ali ajmo mi dalje sa temom nastaviti... Vidim da su se vodile rasprave oko konzumacije eteričnih ulja i jačine terapijski doze pa ajmo od tuđa krenuti... Doza od dnevnih 300mg bioaktivnih kanabinoida je ustanovljena kao idealna početna terapija kako zbog cijene tako i zbog učinkovitosti, razlika u tri puta manjoj cijeni početne terapije može kod nekog značiti razliku između života i smrti a ako je terapija pre slaba lako se pojača nakon kontrole... Ja bi bio naj sretniji kad bi svako imao financijskih mogućnosti i toleranciju da krene sa 1.000+mg dnevno ali to je rijetko slučaj... Što se tiče eteričnih i fenolnih ulja koja se koriste za nadomjestak terpena i čišćenje receptora, konzumiramo ih u praktički homeopatski dozama te do sada nisu ustanovljene nikakve nuspojave... Bilo je i nekih pitanja oko terapija ali ne znam dali su članovi još aktivni pa da ne odgovaram bez veze, tu sam za sada koliko stignem pa pitajte ponovo pretty please... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom