Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ime neko" data-source="post: 560103" data-attributes="member: 61775"><p>Pozdrav,</p><p></p><p>pročitala sam Vašu temu i vidim da imate puno iskustva pa Vas molim za što više savjeta..</p><p>Imamo tešku dijagnozu, rak gušterače s metastazama na jetri. No polako, dan po dan , vjerujem u ulje i ostale prirodne pripravke.. </p><p>počeli smo s uljem (od kojeg baš ne može spavati pa nam je to malo problem) ,a sad sam pročitala da su u biti bolje te biomiks kapsule i da bi trebao rektalni i oralno ih uzimati... pa Vas molim da mi ukratko napišete što bi bilo najbolje..</p><p></p><p>Inače, on je na alkalnoj dijeti (najviše pije sok od cikle, mrkve, celera,rotkvice i krumpira i za doručak: svježi,domaći kravlji sir s medom i uljem lana i sjemenkama lana) pije zeleni čaj, čak korijena maslačka, noni sok, koštice marelice, ulje crnog kima,ulje grozda, sok od gorke dinje, kapsule gorke dinje i slatkog pelina i uskoro ćemo početi s kapima škorpiona...</p><p></p><p>Nadam se da se to ništa ne kosi nešto s nečim ,a ni sa uljem kanabisa.. Koliko sam se raspisala ne..</p><p>Hvala puno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ime neko, post: 560103, member: 61775"] Pozdrav, pročitala sam Vašu temu i vidim da imate puno iskustva pa Vas molim za što više savjeta.. Imamo tešku dijagnozu, rak gušterače s metastazama na jetri. No polako, dan po dan , vjerujem u ulje i ostale prirodne pripravke.. počeli smo s uljem (od kojeg baš ne može spavati pa nam je to malo problem) ,a sad sam pročitala da su u biti bolje te biomiks kapsule i da bi trebao rektalni i oralno ih uzimati... pa Vas molim da mi ukratko napišete što bi bilo najbolje.. Inače, on je na alkalnoj dijeti (najviše pije sok od cikle, mrkve, celera,rotkvice i krumpira i za doručak: svježi,domaći kravlji sir s medom i uljem lana i sjemenkama lana) pije zeleni čaj, čak korijena maslačka, noni sok, koštice marelice, ulje crnog kima,ulje grozda, sok od gorke dinje, kapsule gorke dinje i slatkog pelina i uskoro ćemo početi s kapima škorpiona... Nadam se da se to ništa ne kosi nešto s nečim ,a ni sa uljem kanabisa.. Koliko sam se raspisala ne.. Hvala puno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom