Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Libra" data-source="post: 520280" data-attributes="member: 56439"><p>Iskreno jeste zbunjujuce, ali na tom forumu na kome sam istrazivala sam pronasla da je lik koji je inace izlijecio rak jetre sa biomixom (1000 mg na dan) koristeci apigenin i amentoflavon, kao kreativnu inhibiciju u dozama koje je i Bob preporucio. E sad onkolog tog lika (posto je to u Americi legalizovano) mu je cak preporucio da uzima 1500 mg apigenina dnevno. </p><p></p><p>A na onom linku koji sam u poslednjem postu objavila stoji sledeca preporuka :</p><p>"To place a disease under constant pressure, cannabis oil should be taken more than a couple of times a day. If apigenin and amentoflavone are being used, perhaps four to five suppositories / doses in 24 hours. 50 mg of apigenin and twice a day 200 mg of amentoflavone, 30-40 minutes before each suppository over a few days. <strong>A daily dose of 250 mg of apigenin and 400 mg amentoflavone is not excessive, more might safely be used</strong>."</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Libra, post: 520280, member: 56439"] Iskreno jeste zbunjujuce, ali na tom forumu na kome sam istrazivala sam pronasla da je lik koji je inace izlijecio rak jetre sa biomixom (1000 mg na dan) koristeci apigenin i amentoflavon, kao kreativnu inhibiciju u dozama koje je i Bob preporucio. E sad onkolog tog lika (posto je to u Americi legalizovano) mu je cak preporucio da uzima 1500 mg apigenina dnevno. A na onom linku koji sam u poslednjem postu objavila stoji sledeca preporuka : "To place a disease under constant pressure, cannabis oil should be taken more than a couple of times a day. If apigenin and amentoflavone are being used, perhaps four to five suppositories / doses in 24 hours. 50 mg of apigenin and twice a day 200 mg of amentoflavone, 30-40 minutes before each suppository over a few days. [B]A daily dose of 250 mg of apigenin and 400 mg amentoflavone is not excessive, more might safely be used[/B]." [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom