Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Libra" data-source="post: 519977" data-attributes="member: 56439"><p>Htjela bih i ja nesto da dodam na ovu temu biomix-a. Kad sam saznala da je otac obolio od raka, smjesta sam pocela da istrazujem o ulju kanabisa, i bila sam odusevljena novom metodom, ali isto tako i skepticna, jer je bilo malo „zivih“ dokaza.</p><p></p><p>Iz tog razloga sam sve to htjela da provjerim i na drugim forumima, prije nego otac krene sa time. Iskreno sve ovo sto je Bob objavio moze se naci i na drugim forumima. Metoda daje uspjesne rezultate. Jedina je greska koju sam mogla primjetiti kod Herbal Bob ta, da on pise da je ca. 330 mg biomixa maksimala doza. E o tome se moze diskutovati. Naime u USA koriste kreativnu inhibiciju kako je Bob opisao ali biomix se dozira i do 1000 mg!!! Dakle 330 mg mogu da daju dobre rezultate, ali dosta clanova na americkim forumima je koristilo doze od 600 mg pa i do 1000 mg. Ali ima i slucajeva kojima je i 300 mg pomoglo.</p><p></p><p>BITNA stvar je da se doza rasporedi u 3 do 4 porcije preko dana. NE pomaze ni 1000 mg ako se uzima jedan ili dva puta na dan.</p><p></p><p>Iskreno ja vjerujem u kreativnu inhibiciju, tj ne vjerujem da je farmaceutska mafija u opitanju, iz jednog razloga. Naime posto sam navrat nanos organizovala ulje, tj kapsule biomix-a, na amentoflavon i apigenin sam morala da cekam, te je otac krenuo na privikavnje ulja bez ovih kapsula. Mama mi je pricala da je on totalno bio osamucen od ulja cak i od tim malih doza…i bukvalno isti dan cim je poceo da korisiti apigenin i amnetoflavon, promjena je bila ocigledna. Mama kaze da je od tog momenta tata bolje podnosio ulje. Dakle vise THC koji nam sluzi za borbu protiv malignih celija je prezivjelo, a manje je bilo probavljeno, tj pretvoreno u psihoaktive supstance. Svako to moze na sebi da testira, i ja vjerujem da ce se osjetiti razlika.</p><p></p><p>Moj otac je nazalost nakon faze privikavanja i otprilike nekih 4 nedelje na 240 mg ulja, prestao da koristi ulje. Razlog je prvobitno bio taj sto nisam mogla na vrijeme da nabavim biomix, pa se otac takoreci „skinuo“ sa ulja, a drugi od razloga je sto otac nece da provodi vrijeme u krevetu.</p><p></p><p>Ja ipak nisam izgubila nadu da se nece predomisliti.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Libra, post: 519977, member: 56439"] Htjela bih i ja nesto da dodam na ovu temu biomix-a. Kad sam saznala da je otac obolio od raka, smjesta sam pocela da istrazujem o ulju kanabisa, i bila sam odusevljena novom metodom, ali isto tako i skepticna, jer je bilo malo „zivih“ dokaza. Iz tog razloga sam sve to htjela da provjerim i na drugim forumima, prije nego otac krene sa time. Iskreno sve ovo sto je Bob objavio moze se naci i na drugim forumima. Metoda daje uspjesne rezultate. Jedina je greska koju sam mogla primjetiti kod Herbal Bob ta, da on pise da je ca. 330 mg biomixa maksimala doza. E o tome se moze diskutovati. Naime u USA koriste kreativnu inhibiciju kako je Bob opisao ali biomix se dozira i do 1000 mg!!! Dakle 330 mg mogu da daju dobre rezultate, ali dosta clanova na americkim forumima je koristilo doze od 600 mg pa i do 1000 mg. Ali ima i slucajeva kojima je i 300 mg pomoglo. BITNA stvar je da se doza rasporedi u 3 do 4 porcije preko dana. NE pomaze ni 1000 mg ako se uzima jedan ili dva puta na dan. Iskreno ja vjerujem u kreativnu inhibiciju, tj ne vjerujem da je farmaceutska mafija u opitanju, iz jednog razloga. Naime posto sam navrat nanos organizovala ulje, tj kapsule biomix-a, na amentoflavon i apigenin sam morala da cekam, te je otac krenuo na privikavnje ulja bez ovih kapsula. Mama mi je pricala da je on totalno bio osamucen od ulja cak i od tim malih doza…i bukvalno isti dan cim je poceo da korisiti apigenin i amnetoflavon, promjena je bila ocigledna. Mama kaze da je od tog momenta tata bolje podnosio ulje. Dakle vise THC koji nam sluzi za borbu protiv malignih celija je prezivjelo, a manje je bilo probavljeno, tj pretvoreno u psihoaktive supstance. Svako to moze na sebi da testira, i ja vjerujem da ce se osjetiti razlika. Moj otac je nazalost nakon faze privikavanja i otprilike nekih 4 nedelje na 240 mg ulja, prestao da koristi ulje. Razlog je prvobitno bio taj sto nisam mogla na vrijeme da nabavim biomix, pa se otac takoreci „skinuo“ sa ulja, a drugi od razloga je sto otac nece da provodi vrijeme u krevetu. Ja ipak nisam izgubila nadu da se nece predomisliti. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom