Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="tri u jednoj" data-source="post: 519473" data-attributes="member: 44514"><p>Poznata mi je Bela Omela ( Imela) u Njemackoj je to Misteltherapie.Jos pr8je par godina svi oboljeli od raka su tu vrastu terapije mogli dobiti na racun svoje bolesnicke kasse.Medjutim u medjuvremenu se i tu sto sta izmijenilo.Naime od prije nekog vremena bolesnicka kassa preuzima troskove lijecenja sa Bijelom Imelom samo u posebnom slucaju, a to je kada kod pacijenta nepostoji mogucnost nekog drugog lijecenja.Da pojasnim: Kada je napr.operacija nemoguca i kada zvanicna Medicina kaze da se sve svodi na Palijativnu skrb.Therapija Bijelom Imelom ( Misteltherapie) se provodi iskljucivo u vidu injekcije ..Pacijenti se obuce da bi si sami davali istu u trbuh ili misicno bedro.Prilozit cu jedan link u kojemu je sve to detaljnije objasnjeno.Link je na Njemackom jeziku ..ali uz malo truda moze se prevesti.</p><p></p><p><a href="http://www.mistel-therapie.de/de/wissenschaftliche.informationen/klinische.studien.uebersicht/prospektiv.vergleichende.studien/" target="_blank">http://www.mistel-therapie.de/de/wissenschaftliche.informationen/klinische.studien.uebersicht/prospektiv.vergleichende.studien/</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tri u jednoj, post: 519473, member: 44514"] Poznata mi je Bela Omela ( Imela) u Njemackoj je to Misteltherapie.Jos pr8je par godina svi oboljeli od raka su tu vrastu terapije mogli dobiti na racun svoje bolesnicke kasse.Medjutim u medjuvremenu se i tu sto sta izmijenilo.Naime od prije nekog vremena bolesnicka kassa preuzima troskove lijecenja sa Bijelom Imelom samo u posebnom slucaju, a to je kada kod pacijenta nepostoji mogucnost nekog drugog lijecenja.Da pojasnim: Kada je napr.operacija nemoguca i kada zvanicna Medicina kaze da se sve svodi na Palijativnu skrb.Therapija Bijelom Imelom ( Misteltherapie) se provodi iskljucivo u vidu injekcije ..Pacijenti se obuce da bi si sami davali istu u trbuh ili misicno bedro.Prilozit cu jedan link u kojemu je sve to detaljnije objasnjeno.Link je na Njemackom jeziku ..ali uz malo truda moze se prevesti. [URL]http://www.mistel-therapie.de/de/wissenschaftliche.informationen/klinische.studien.uebersicht/prospektiv.vergleichende.studien/[/URL] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom