Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="marckoni" data-source="post: 519382" data-attributes="member: 35618"><p>Iskreno, i meni (nakon toliko prozivljenog i "sazvakanog" u vezi tumora, pre svega karcinoma) ovaj predlog zracenja (<u>benigne izrasline</u>) nesto i nema smisla...mada, uvek polazim od realne pretpostavke, da meni kao priucenom laiku i ne moze da bude sve jasno kao onima kojima je to struka...ali, zato mogu da postavim milion i jedno pitanje <u><strong>iskljucivo</strong></u> dr-konzilijumu, a na osnovu dobijenih odgovora, da sam donesem zakljucak sta je to najbolje za mene...sto i tebi savetujem da uradis.</p><p>MR jeste dobra dijagnostika, ali daleko od savrsene. Iz dozivljenog znam da su moguce greske u tom "prebojavanju", -parametar za procenu da li je struktura maligna ili benigna. E sad, da li su se i tvoji dr rukovodili mogucnoscu eventualne greske ili necim drugim (meni nepoznatim), to bi trebao sa njima da razjasnis do u najsitniji detalj.</p><p>Molim te, pronadji Zakon u vezi zdravstva, pa podzakonske akte koje govore o pravima pacijenata i obavezi dr gde pise: dr je duzan da odgovora pacijentu na sva postavljena pitanja, nacinom i jezikom na kom ce pacijent moci da shvati prednosti i mane predlozene intervencije. Dakle, pre ma kakve intervencije za koju traze potpis pacijenta, duzni su da ti objasne do u najsitniji detalj apsulutno sve, ...za zracenje ili hir. inter. je potreban potpis pacijenta. Tek kada to urade, na pacijentu je da li ces predlozeno prihvatiti ili ne...tako kaze Zakon!</p><p></p><p>Razumem koji sve simptomi nastaju kod tum. mozga, dva druga su mi imala nesrecu da ih to zadesi (jedan maligni, drugi benigni). Ovom sto je imao benigni su odmah predlozili operaciju (bez zracenja) i bilo mu je odlicno posle...nazalost, kasnije ga zakaci kancer pluca i odbije svaki vid lecenja, cak i ulje, i jbg...</p><p></p><p>Pored svih palamudjenja dr., ubedjen sam da benigni tumor ne moze postati maligan...jer, malignitet je dugotrajan proces za koji ne postoji naucni dokaz nit' kako, nit' zasto nastaje...tako da uvek imas varijantu uklanjanja operacijom. E sad, sve zavisi od lokaliteta gde se nalazi i koliko je moguce uklanjanje, a da se ne osteti neki vitalni centar mozga.</p><p></p><p>Sto se tice moje ponude (od srca), zelim i to malo da razjasnim.</p><p>Prvo. Ne potcenjujem bilo ciji metod terapije, pogotovu HerbalBaob-a...ali, suvise sam oprezan i nepoverljiv kada su nove "spejs-satl" metode u pitanju, pogotovu dobijene iz USA a toboz prekopirane iz Izraelskih Clinika...to sam cak i Herbal Bobu pisao u temi, jer slucajno znam nekog ko je bio u Izraelu u toj jednoj...i odlicno znam sta mi je taj dr ispricao o zastiti podataka tih clinika. </p><p>Drugo. Ko nam bilo cime dokumentuje uspeh tih metoda, sem virtuelnih prica odredjenih grupa da su izlecili ne znam koliko slucajeva, bas tom i takvom metodom?</p><p>Trece. Ko, i sa cim, meni moze da pruzi ma kakvo uverenje ili garanciju, da te odredjene grupe koje doturaju ovakve informacije nisu placene od FDA farmaceutske mafije da ciljno sire te info kako bi ljudi masovno shvatali da ulje ne deluje na malignitet? </p><p>Cetvto. Mozda je moje ulje najgore, najlosije boje i kvaliteta a metoda apliciranja "zastarela"...ali, dok mi sve to "bezvezno" daje klinicki vidljiv rezultat, jebe mi se za USA "spejs-satl" metode. </p><p>Peto. [USER=49038]@jan_du[/USER] upravo si mi Ti bio parametar koji sam pazljivo prato u vezi uspeha ove "nove" metode, zato sto sam shvatio da si intiligentan i vrlo pedantan u vezi doziranja CCO i ostalih etericnih ulja, tako da si mi postao "reper" da li ovu metodu uopste da probam da primenjujem na meni dragim osobama. Jedini zajeb koji mi se ni sam ne znam kako provukao, bio je sto sam ziveo u ubedjenju da se radi o malignom, ne benignom tumoru.</p><p></p><p>Ako ti mogucnosti funkcionisanja dozvoljavaju, probaj cisto RSO oralno uvece da navuces na 0.4 a ujutru rektalno koliko mozes...kazem, samo probaj nekoliko dana da procenis ima li nekog boljeg efekta. Da bi gruvao mozak, mora oralno kako bi THC prosao kroz jetru...ubedjen sam.</p><p>Naravno, sve najbolje Ti zelim!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marckoni, post: 519382, member: 35618"] Iskreno, i meni (nakon toliko prozivljenog i "sazvakanog" u vezi tumora, pre svega karcinoma) ovaj predlog zracenja ([U]benigne izrasline[/U]) nesto i nema smisla...mada, uvek polazim od realne pretpostavke, da meni kao priucenom laiku i ne moze da bude sve jasno kao onima kojima je to struka...ali, zato mogu da postavim milion i jedno pitanje [U][B]iskljucivo[/B][/U] dr-konzilijumu, a na osnovu dobijenih odgovora, da sam donesem zakljucak sta je to najbolje za mene...sto i tebi savetujem da uradis. MR jeste dobra dijagnostika, ali daleko od savrsene. Iz dozivljenog znam da su moguce greske u tom "prebojavanju", -parametar za procenu da li je struktura maligna ili benigna. E sad, da li su se i tvoji dr rukovodili mogucnoscu eventualne greske ili necim drugim (meni nepoznatim), to bi trebao sa njima da razjasnis do u najsitniji detalj. Molim te, pronadji Zakon u vezi zdravstva, pa podzakonske akte koje govore o pravima pacijenata i obavezi dr gde pise: dr je duzan da odgovora pacijentu na sva postavljena pitanja, nacinom i jezikom na kom ce pacijent moci da shvati prednosti i mane predlozene intervencije. Dakle, pre ma kakve intervencije za koju traze potpis pacijenta, duzni su da ti objasne do u najsitniji detalj apsulutno sve, ...za zracenje ili hir. inter. je potreban potpis pacijenta. Tek kada to urade, na pacijentu je da li ces predlozeno prihvatiti ili ne...tako kaze Zakon! Razumem koji sve simptomi nastaju kod tum. mozga, dva druga su mi imala nesrecu da ih to zadesi (jedan maligni, drugi benigni). Ovom sto je imao benigni su odmah predlozili operaciju (bez zracenja) i bilo mu je odlicno posle...nazalost, kasnije ga zakaci kancer pluca i odbije svaki vid lecenja, cak i ulje, i jbg... Pored svih palamudjenja dr., ubedjen sam da benigni tumor ne moze postati maligan...jer, malignitet je dugotrajan proces za koji ne postoji naucni dokaz nit' kako, nit' zasto nastaje...tako da uvek imas varijantu uklanjanja operacijom. E sad, sve zavisi od lokaliteta gde se nalazi i koliko je moguce uklanjanje, a da se ne osteti neki vitalni centar mozga. Sto se tice moje ponude (od srca), zelim i to malo da razjasnim. Prvo. Ne potcenjujem bilo ciji metod terapije, pogotovu HerbalBaob-a...ali, suvise sam oprezan i nepoverljiv kada su nove "spejs-satl" metode u pitanju, pogotovu dobijene iz USA a toboz prekopirane iz Izraelskih Clinika...to sam cak i Herbal Bobu pisao u temi, jer slucajno znam nekog ko je bio u Izraelu u toj jednoj...i odlicno znam sta mi je taj dr ispricao o zastiti podataka tih clinika. Drugo. Ko nam bilo cime dokumentuje uspeh tih metoda, sem virtuelnih prica odredjenih grupa da su izlecili ne znam koliko slucajeva, bas tom i takvom metodom? Trece. Ko, i sa cim, meni moze da pruzi ma kakvo uverenje ili garanciju, da te odredjene grupe koje doturaju ovakve informacije nisu placene od FDA farmaceutske mafije da ciljno sire te info kako bi ljudi masovno shvatali da ulje ne deluje na malignitet? Cetvto. Mozda je moje ulje najgore, najlosije boje i kvaliteta a metoda apliciranja "zastarela"...ali, dok mi sve to "bezvezno" daje klinicki vidljiv rezultat, jebe mi se za USA "spejs-satl" metode. Peto. [USER=49038]@jan_du[/USER] upravo si mi Ti bio parametar koji sam pazljivo prato u vezi uspeha ove "nove" metode, zato sto sam shvatio da si intiligentan i vrlo pedantan u vezi doziranja CCO i ostalih etericnih ulja, tako da si mi postao "reper" da li ovu metodu uopste da probam da primenjujem na meni dragim osobama. Jedini zajeb koji mi se ni sam ne znam kako provukao, bio je sto sam ziveo u ubedjenju da se radi o malignom, ne benignom tumoru. Ako ti mogucnosti funkcionisanja dozvoljavaju, probaj cisto RSO oralno uvece da navuces na 0.4 a ujutru rektalno koliko mozes...kazem, samo probaj nekoliko dana da procenis ima li nekog boljeg efekta. Da bi gruvao mozak, mora oralno kako bi THC prosao kroz jetru...ubedjen sam. Naravno, sve najbolje Ti zelim! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom