Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="jan_du" data-source="post: 519329" data-attributes="member: 49038"><p>[USER=35618]@marckoni[/USER] </p><p></p><p>Doktori su predložili prvo operaciju, a poslije su rekli da se to može i samo zračenjem rješit. Operacijom ili zračenjem, ne bi uklonio uzrok problema. Stavom doktora, "ma mi to bez problema rješimo tako što vas ozračimo, to je pi?kin dim" nisu mi ulili povjerenje, još k tome što i vrapci na granama znaju da zračenjem se uništavaju samo zdrave već i one "druge". U čekaonici kod doktora punoj ljudi sam se naslušao priča, kako im je tumor nestao/smanjio se/nepromjenjen je nakon zračenje(pozitivne priče), ali i svatko od njih je rekao da ima nesnošljive bolove koje neki trpe već godinama nakon tretmana zračenja (negativne priče). Ako ja imam dobroćudni tumor, što su doktori zaključili iz MR, zašto bi me onda zračili? Nisam ih to pitao tada, jer nisam bio dovoljno pripremljen. Bio sam preplašen i zbunjen u tim prvim trenutcima otkriča nečeg u meni što je "strano/nenormalno". Problem koji mi je tumor u početku stvarao (mutna slika/dvoslike pri držanju glave ravno, dok gledam skroz u lijevu stranu), mi nije stvarao probleme u životu. Kada sam želio (i još uvijek je tako) zakrenuo bi glavu u lijevo i pogledao to šta želim držaći glavu ravno. Odlučio sam se ne dirati tumor, jer sam pročitao na nekoliko mjesta i čuo od nekoliko ljudi koji su imali tumore u glavi, da kad su ih dirali (operacija/zračenje i/ili kemo), da je u nekoliko slučajeva dolazilo do povratka tumora. Tada sam odlučio probati s nečin nekonvencionalnim. Krenuo sam u istraživanje/čitanje/postavljenje pitanje na forumima i savjetovan sam u samom početku da probam sa uljem. Tada sam dobio dobronamjenu poruku u inbox od jednog člana koji mi je poslao nekakvu brošuru o konzumaciji i pozitivnim učincima ulja. Između ostalog je pisalo puno o prehrani i ja sam se za početak ulovio za te informaciji i krenuo čitati o prehrani i našao isto puno pozitivnih tekstova o ozdravljenjima sirovom hranomi budwigovom terapijom, što sam počeo primjenjivati. Na MR nije bio promjena jednu godinu. Nakon cca 4mj sam uslijed ekstrenmog stresa počeo primjećivati neke druge simptome, počela mi je trnuti lijeva strana lica. Tada sam se uključio na ovaj forum (medicinski dio) gdje su me podržali u naumu. Krenuo sam sa uzgojem i nakon određenog/potrebnog vremena sam imao ulje. U periodu uzgoja su mi se simptomi razvijali (lice mi je sve više trnulo, počeli su mi trnuti desni/zubi/nepce/jezik s lije strane, nije prošao dan da se nisam ugrizao, jesti/piti je bilo kao koprivu u ustima da imam. Pred samu terapiju ulja sam napravio MR, gdje se ustanovilo povećanje. Tumor se nalazi u području kavenorznog sinusa i spleta živaca, te se širi šupljinama gdje može, a usput mi je počeo pritiskati živce što dovodi do simptoma. Već od ulazne faze na ulju mi je usna šupljina bila manje utrnuta, počeo sam se sve manje i manje gristi, da bi od cca 7mj prošle godine se ugrizao negdje 2-3 puta ali na desnu stranu (što je pod normalno da se čovjek tu i tam ugrize), jedem i pijem s ugodom, lice mi trenutno nije utrnuto, ali nakon što sam sišao sa full doze počeo mi se vid pogoršavat u smislu da sve više i više moram glavu zakretat (ne samo skroz na lijevo kad želim nešto vidjeti). Zadnju MR sam napravio prije cca 6mj i sad idem na slijedeću. Kod prošle MR (kad sam imao lice/jezik/nepce... ok) kad sam bio negdje na pola full doze, se potvrdio nepromjenjen oblik od prethodne kad sam bio u groznom stanju. Moja logička pretpostavka je bila da nisam dovoljno dugo na ulju da bi se tumor veličinom smanjio, nego da je krenuo kako bih rekao da "slabi" i nema snage da mi pritišće živce. Ja sam to vidio nešo pozitivno. samo uklanjanje simptoma mi je bio već veliki korak jer sam se vratio u fazu na samom početku kada je tumor otkriven, a do početka ulja je rastao. Između ostalog dok sam bio na full dozi sam "otvorio dušu", propričao sam, da nisam tad siguran sam da bi neke stvari u sebi držao do groba, žena mi je rekla da sam joj na početku veze sve to ispričao da bi samnom bila samo iz sažaljenja i ne kao do sad iz ljubavi, tad mi je rekla jednu prekrasnu izreku koju ću si kad/tad istetovirati a glasi "Oluja je način na koji priroda uspostavlja ravnotežu.".(ovo zadnje pišem kroz suze). Ljudi kažu da sam se promjenio u pozitivnom smislu, da sam komunikativniji, pozitivniji, vedriji. Smatrao sam i još uvijek smatram da mi ulje pomaže, ako ne za tumor, onda za moje psihološko ozdravljenje. Očito imam neke greške u koracima prema tumoru koje pokušavam otkriti. Doktori kažu da ni bradavicu koja je dobroćudna nije za dirati, dok ne smeta. Iako sam trenutno spreman i na operaciju, pa da ostatak što nemogu izvadit, da prbam ubit s uljem, ali ipak se još uvijek bojim da mi se nakon operacije tumor na vrati u nekom drugom obliku. Znam da bi mi "redovni" doktor preporučio operaciju i ostatak rješavanja zračenjem. Iz tog razloga sam postavio upit dali je nekom poznat neki neurolog/neurokirurg koji podržava alternativu pa da mogu s njim o svemu tome popričati. Uskoro idem na MR, pa ću javit rezultate.</p><p>Usput, hvala ti na nesebičnoj punudi za ulje!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jan_du, post: 519329, member: 49038"] [USER=35618]@marckoni[/USER] Doktori su predložili prvo operaciju, a poslije su rekli da se to može i samo zračenjem rješit. Operacijom ili zračenjem, ne bi uklonio uzrok problema. Stavom doktora, "ma mi to bez problema rješimo tako što vas ozračimo, to je pi?kin dim" nisu mi ulili povjerenje, još k tome što i vrapci na granama znaju da zračenjem se uništavaju samo zdrave već i one "druge". U čekaonici kod doktora punoj ljudi sam se naslušao priča, kako im je tumor nestao/smanjio se/nepromjenjen je nakon zračenje(pozitivne priče), ali i svatko od njih je rekao da ima nesnošljive bolove koje neki trpe već godinama nakon tretmana zračenja (negativne priče). Ako ja imam dobroćudni tumor, što su doktori zaključili iz MR, zašto bi me onda zračili? Nisam ih to pitao tada, jer nisam bio dovoljno pripremljen. Bio sam preplašen i zbunjen u tim prvim trenutcima otkriča nečeg u meni što je "strano/nenormalno". Problem koji mi je tumor u početku stvarao (mutna slika/dvoslike pri držanju glave ravno, dok gledam skroz u lijevu stranu), mi nije stvarao probleme u životu. Kada sam želio (i još uvijek je tako) zakrenuo bi glavu u lijevo i pogledao to šta želim držaći glavu ravno. Odlučio sam se ne dirati tumor, jer sam pročitao na nekoliko mjesta i čuo od nekoliko ljudi koji su imali tumore u glavi, da kad su ih dirali (operacija/zračenje i/ili kemo), da je u nekoliko slučajeva dolazilo do povratka tumora. Tada sam odlučio probati s nečin nekonvencionalnim. Krenuo sam u istraživanje/čitanje/postavljenje pitanje na forumima i savjetovan sam u samom početku da probam sa uljem. Tada sam dobio dobronamjenu poruku u inbox od jednog člana koji mi je poslao nekakvu brošuru o konzumaciji i pozitivnim učincima ulja. Između ostalog je pisalo puno o prehrani i ja sam se za početak ulovio za te informaciji i krenuo čitati o prehrani i našao isto puno pozitivnih tekstova o ozdravljenjima sirovom hranomi budwigovom terapijom, što sam počeo primjenjivati. Na MR nije bio promjena jednu godinu. Nakon cca 4mj sam uslijed ekstrenmog stresa počeo primjećivati neke druge simptome, počela mi je trnuti lijeva strana lica. Tada sam se uključio na ovaj forum (medicinski dio) gdje su me podržali u naumu. Krenuo sam sa uzgojem i nakon određenog/potrebnog vremena sam imao ulje. U periodu uzgoja su mi se simptomi razvijali (lice mi je sve više trnulo, počeli su mi trnuti desni/zubi/nepce/jezik s lije strane, nije prošao dan da se nisam ugrizao, jesti/piti je bilo kao koprivu u ustima da imam. Pred samu terapiju ulja sam napravio MR, gdje se ustanovilo povećanje. Tumor se nalazi u području kavenorznog sinusa i spleta živaca, te se širi šupljinama gdje može, a usput mi je počeo pritiskati živce što dovodi do simptoma. Već od ulazne faze na ulju mi je usna šupljina bila manje utrnuta, počeo sam se sve manje i manje gristi, da bi od cca 7mj prošle godine se ugrizao negdje 2-3 puta ali na desnu stranu (što je pod normalno da se čovjek tu i tam ugrize), jedem i pijem s ugodom, lice mi trenutno nije utrnuto, ali nakon što sam sišao sa full doze počeo mi se vid pogoršavat u smislu da sve više i više moram glavu zakretat (ne samo skroz na lijevo kad želim nešto vidjeti). Zadnju MR sam napravio prije cca 6mj i sad idem na slijedeću. Kod prošle MR (kad sam imao lice/jezik/nepce... ok) kad sam bio negdje na pola full doze, se potvrdio nepromjenjen oblik od prethodne kad sam bio u groznom stanju. Moja logička pretpostavka je bila da nisam dovoljno dugo na ulju da bi se tumor veličinom smanjio, nego da je krenuo kako bih rekao da "slabi" i nema snage da mi pritišće živce. Ja sam to vidio nešo pozitivno. samo uklanjanje simptoma mi je bio već veliki korak jer sam se vratio u fazu na samom početku kada je tumor otkriven, a do početka ulja je rastao. Između ostalog dok sam bio na full dozi sam "otvorio dušu", propričao sam, da nisam tad siguran sam da bi neke stvari u sebi držao do groba, žena mi je rekla da sam joj na početku veze sve to ispričao da bi samnom bila samo iz sažaljenja i ne kao do sad iz ljubavi, tad mi je rekla jednu prekrasnu izreku koju ću si kad/tad istetovirati a glasi "Oluja je način na koji priroda uspostavlja ravnotežu.".(ovo zadnje pišem kroz suze). Ljudi kažu da sam se promjenio u pozitivnom smislu, da sam komunikativniji, pozitivniji, vedriji. Smatrao sam i još uvijek smatram da mi ulje pomaže, ako ne za tumor, onda za moje psihološko ozdravljenje. Očito imam neke greške u koracima prema tumoru koje pokušavam otkriti. Doktori kažu da ni bradavicu koja je dobroćudna nije za dirati, dok ne smeta. Iako sam trenutno spreman i na operaciju, pa da ostatak što nemogu izvadit, da prbam ubit s uljem, ali ipak se još uvijek bojim da mi se nakon operacije tumor na vrati u nekom drugom obliku. Znam da bi mi "redovni" doktor preporučio operaciju i ostatak rješavanja zračenjem. Iz tog razloga sam postavio upit dali je nekom poznat neki neurolog/neurokirurg koji podržava alternativu pa da mogu s njim o svemu tome popričati. Uskoro idem na MR, pa ću javit rezultate. Usput, hvala ti na nesebičnoj punudi za ulje! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom