Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Zexi" data-source="post: 502355" data-attributes="member: 56803"><p>Pozdrav Herbal Bobe,</p><p>molio bih te za pomoc oko izbora biljki za indoor uzgoj.</p><p>Supruga mi ima rak dojke pa moram hitno da napravim ulje za nju.</p><p>Obzirom da sam je nagovorio da ne ide na preporucene hemo i zracenja sada</p><p>imam na sebi odgovornost da napravim ulje i da probam da je spasim jer hemo ne bi</p><p>izdrzala sigurno bez vecih posledica.</p><p></p><p>Stvarno se trudim da procitam sve napisano i da sto pre sto vise naucim ali vreme mi tece</p><p>a ja nikako da skockam koje biljke da porucim. Brine me sto je dosta mrsava i ima neko sportsko srce sa krvnim pritiskom 90 sa 60 . Nikada nije pusila pa nisam siguran ni kako cu da izguram sa njom kada krene sa uljem pa jos i ako bude problema sa tim niskim pritiskom mogu da udjem u problem.</p><p></p><p>Vecinu stvari sam shvatio oko uzgoja i tu nece biti problema, ali oko biljki nikako da se odlucim.</p><p>Uzeo bih grow box 120x120x200 iz Hidroponike</p><p></p><p></p><p>Jako mi je bitno da imam dovoljno biljki u njemu da mogu da izvucem 80 ml ulja da imam za celu terapiju...</p><p>Stim da trebam i jednu biljku za mene, nesto za smirenje i protiv ankioznosti jer sam smrsao 12 kg</p><p>za 2 meseca. Ubi me ova situacija i mozak mi ne funkcionise zbog svega ovoga.</p><p>Moze i za pusenje ne mora ulje.</p><p></p><p>Eto otprilike je to problem, pa ako moze neka preporuka koje biljke i koliko da uzmem semena.</p><p>S tim da bi trebalo da ih ima Seeds Store jer imaju dobru isporuku za moju zemlju.</p><p>Brinu me i ovi praznici pa bih da sto pre da to porucim da mogu da krenem.</p><p></p><p>Kasnije cu otvoriti dnevnik i prijaviti se kod nekog mentora.</p><p>Nadam se da cete mi pomoci da izguram sa suprugom...</p><p>Srdacan pozdrav svima na ovom forumu...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zexi, post: 502355, member: 56803"] Pozdrav Herbal Bobe, molio bih te za pomoc oko izbora biljki za indoor uzgoj. Supruga mi ima rak dojke pa moram hitno da napravim ulje za nju. Obzirom da sam je nagovorio da ne ide na preporucene hemo i zracenja sada imam na sebi odgovornost da napravim ulje i da probam da je spasim jer hemo ne bi izdrzala sigurno bez vecih posledica. Stvarno se trudim da procitam sve napisano i da sto pre sto vise naucim ali vreme mi tece a ja nikako da skockam koje biljke da porucim. Brine me sto je dosta mrsava i ima neko sportsko srce sa krvnim pritiskom 90 sa 60 . Nikada nije pusila pa nisam siguran ni kako cu da izguram sa njom kada krene sa uljem pa jos i ako bude problema sa tim niskim pritiskom mogu da udjem u problem. Vecinu stvari sam shvatio oko uzgoja i tu nece biti problema, ali oko biljki nikako da se odlucim. Uzeo bih grow box 120x120x200 iz Hidroponike Jako mi je bitno da imam dovoljno biljki u njemu da mogu da izvucem 80 ml ulja da imam za celu terapiju... Stim da trebam i jednu biljku za mene, nesto za smirenje i protiv ankioznosti jer sam smrsao 12 kg za 2 meseca. Ubi me ova situacija i mozak mi ne funkcionise zbog svega ovoga. Moze i za pusenje ne mora ulje. Eto otprilike je to problem, pa ako moze neka preporuka koje biljke i koliko da uzmem semena. S tim da bi trebalo da ih ima Seeds Store jer imaju dobru isporuku za moju zemlju. Brinu me i ovi praznici pa bih da sto pre da to porucim da mogu da krenem. Kasnije cu otvoriti dnevnik i prijaviti se kod nekog mentora. Nadam se da cete mi pomoci da izguram sa suprugom... Srdacan pozdrav svima na ovom forumu... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom