Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="DelboyKRK" data-source="post: 501009" data-attributes="member: 53836"><p>Opis od 17.08.2016. Je bio da je vidljiva značajna regresija od prije poznatog tumora, pogotovo oko operativnog dijela gdje je bilo opisano još Glioma visokog gradusa. Infiltrirani dio je potpuno regradirao.</p><p>Opis od 22.11.2016. g. U usporedbi s nalazom od 17.08.2016. Bolest nema progresiju. Promjena nema. Kad sam radiologa pitao da mi objasni rekao je da Bolest nije aktivna i da se to rijetko vidi.</p><p></p><p>Ulje sam radio od White label feminiziranog Skunk-a. Mislim da sam ga tjedan dana pre rano skinuo jer mi se žurilo i zato je rezultat 80%, inače bi bio preko 90%. Ekstrakciju sam radio s Izopropanolom 99,999% tnim.</p><p>To mi je bio prvi grow. Malo sam ga i previše držso u vege stanju.</p><p>Sad sam stavio Skunk, Pineaplle chunk i Tutan kamon. Dvije indike i jedna sativa s velikim postotkom THC-a</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DelboyKRK, post: 501009, member: 53836"] Opis od 17.08.2016. Je bio da je vidljiva značajna regresija od prije poznatog tumora, pogotovo oko operativnog dijela gdje je bilo opisano još Glioma visokog gradusa. Infiltrirani dio je potpuno regradirao. Opis od 22.11.2016. g. U usporedbi s nalazom od 17.08.2016. Bolest nema progresiju. Promjena nema. Kad sam radiologa pitao da mi objasni rekao je da Bolest nije aktivna i da se to rijetko vidi. Ulje sam radio od White label feminiziranog Skunk-a. Mislim da sam ga tjedan dana pre rano skinuo jer mi se žurilo i zato je rezultat 80%, inače bi bio preko 90%. Ekstrakciju sam radio s Izopropanolom 99,999% tnim. To mi je bio prvi grow. Malo sam ga i previše držso u vege stanju. Sad sam stavio Skunk, Pineaplle chunk i Tutan kamon. Dvije indike i jedna sativa s velikim postotkom THC-a [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom