Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="DelboyKRK" data-source="post: 500997" data-attributes="member: 53836"><p>Borim se s kćerinom (14.g.) dijagnozom GLIOBLASTOM ( maligni tumor mozga). Odmah po operaciji koja je odrađena u Zagrebu krajem 5. mjeseca. Počeli smo s doziranjem paste THC-a i to 70% putem čepića (analno). Počeli smo s dozama od 0,1g pa 0,2g THC u čepiću od 2g zamješanog s kakao maslacem. Trebalo nam je oko 20 dana da dođemo do čepića koji u sebi imaju 0,33g THC-a. Svaku večer prije spavanja sam joj mazao pastu veličine zrna riže na desni. Taj dio sam promjenio u pol terapije jer sam dobio savjete da je za Glioblastom jedino učinkovito mazati ispod jezika tako da sam joj bio uveo i tri zna riže ispod jezika svaku večer. Čepiće sam nabavljao kod jednog poznatog aktiviste oko 140 g za koje sam samo znao da imaju 70% THC-a. U međuvremenu sam napravio i svoje ulje koje je na ispitivanju pokazalo potenciju od 80% THC-a. Nastavio sam doziranje istim principom samo sam koristio svoje ulje i u čepiće ubacivao oko 20% kokosovog ulja.. Do danas je iskonzumirala 180 grama analno i neznam koliko oralno ispod jezika i iznad desni.</p><p>Svo vrijeme sam radim CBD od industrijske konoplje i doziram joj po dva čepića od 0,33g CBD-a (50% tnog).</p><p>Krajem 11. mjeseca kontrolni MR glave je pokazao da bolest nije aktivna isto kao i MR prije toga koji je napravljen sredinom 8. mjeseca. Terapiju zračenja i Temozolomid je prošla kao da se prošetala bez ikakvih nuspojava. Sada ima cikluse od 28 dana u kojima pije Temozolomid 5 dana. Do sada je prošla 4 ciklusa, a predviđeno je 12. Ide u školu i u odličnoj je formi i psihički i fizički.</p><p>Mišljenja sam da joj smanjim konzumaciju i to prvo samo dva čepića pa da nastavimo dalje s jednim nakon nekog vremena, a mazanje paste svaku večer ispod jezika i na desni bi nastavio bar dok dobiva Temozolomid.</p><p>Sada ču joj davat 5 dana po dva čepića THC-a i nakon toga prelazim na jedan dnevno. CBD isto smanjujem na jedan dnevno. Doziranje ispod jezika svaku večer umjesto tri zrna riže smanjit ću na dva zrna.</p><p>Uz opisanu terapiju je konzumirala laneno ulje 3velike žlice dnevno zamješano s jogurtom. Orahovo, makovo i ulje sjemenki marelice po jedna jušna žlica umješana s jogurtom. Prehrana s što više voća i povrća, bez slatkog i malo crvenog mesa. Vitamin C, Kyani Sunrise 30ml dnevno. Obiteljski pristup na 1000%.</p><p>Pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DelboyKRK, post: 500997, member: 53836"] Borim se s kćerinom (14.g.) dijagnozom GLIOBLASTOM ( maligni tumor mozga). Odmah po operaciji koja je odrađena u Zagrebu krajem 5. mjeseca. Počeli smo s doziranjem paste THC-a i to 70% putem čepića (analno). Počeli smo s dozama od 0,1g pa 0,2g THC u čepiću od 2g zamješanog s kakao maslacem. Trebalo nam je oko 20 dana da dođemo do čepića koji u sebi imaju 0,33g THC-a. Svaku večer prije spavanja sam joj mazao pastu veličine zrna riže na desni. Taj dio sam promjenio u pol terapije jer sam dobio savjete da je za Glioblastom jedino učinkovito mazati ispod jezika tako da sam joj bio uveo i tri zna riže ispod jezika svaku večer. Čepiće sam nabavljao kod jednog poznatog aktiviste oko 140 g za koje sam samo znao da imaju 70% THC-a. U međuvremenu sam napravio i svoje ulje koje je na ispitivanju pokazalo potenciju od 80% THC-a. Nastavio sam doziranje istim principom samo sam koristio svoje ulje i u čepiće ubacivao oko 20% kokosovog ulja.. Do danas je iskonzumirala 180 grama analno i neznam koliko oralno ispod jezika i iznad desni. Svo vrijeme sam radim CBD od industrijske konoplje i doziram joj po dva čepića od 0,33g CBD-a (50% tnog). Krajem 11. mjeseca kontrolni MR glave je pokazao da bolest nije aktivna isto kao i MR prije toga koji je napravljen sredinom 8. mjeseca. Terapiju zračenja i Temozolomid je prošla kao da se prošetala bez ikakvih nuspojava. Sada ima cikluse od 28 dana u kojima pije Temozolomid 5 dana. Do sada je prošla 4 ciklusa, a predviđeno je 12. Ide u školu i u odličnoj je formi i psihički i fizički. Mišljenja sam da joj smanjim konzumaciju i to prvo samo dva čepića pa da nastavimo dalje s jednim nakon nekog vremena, a mazanje paste svaku večer ispod jezika i na desni bi nastavio bar dok dobiva Temozolomid. Sada ču joj davat 5 dana po dva čepića THC-a i nakon toga prelazim na jedan dnevno. CBD isto smanjujem na jedan dnevno. Doziranje ispod jezika svaku večer umjesto tri zrna riže smanjit ću na dva zrna. Uz opisanu terapiju je konzumirala laneno ulje 3velike žlice dnevno zamješano s jogurtom. Orahovo, makovo i ulje sjemenki marelice po jedna jušna žlica umješana s jogurtom. Prehrana s što više voća i povrća, bez slatkog i malo crvenog mesa. Vitamin C, Kyani Sunrise 30ml dnevno. Obiteljski pristup na 1000%. Pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom