Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="PleromaBythos" data-source="post: 496964" data-attributes="member: 51886"><p>Uopce nece.. bar meni! Mozda cu sad previse zvucati holisticki ali zbilja to vjerujem.. mislim da je to izuzetno vazno za tebe sto si pustio te demone vani i rijesio ili barem pokusao rijesiti te stvari.. tumori i te nazovimo kronicne bolesti su simptom koji se manivestirao u tom obliku s nekakvom nepravilnosti u organizmu.. </p><p>vjerujem da to sto ti se dogodilo u mladosti da je na neki nacin uzrok tvojoj tegobi.. nemora nuzno biti samo to sto se dogodilo vec niz takvih slicnih dogadaja i to u vecem ili manjem intezitetu.. i tijelo to pamti, ti to potiskujes i to unutra negdje duboko kuha, bukti i tinja.. sve dok se ne manifestira u vec spomenutom obliku... </p><p>Mislim da je to jako dobro sto si se oslobodio toga i sto si sad puno svjesniji sebe.. i vjerujem da ce samo dobro proizaci iz toga... a ulje ce ti sigurno pomoci uravnoteziti taj prirodni balans odnosno harmoniju u organizmu koja je trenutno narusena.. vjerujem da nam je svima to naruseno zbog nacina zivota samo nekima u manjoj a nekima u vecoj mjeri.. u svakom slucaju hrabro naprijed!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PleromaBythos, post: 496964, member: 51886"] Uopce nece.. bar meni! Mozda cu sad previse zvucati holisticki ali zbilja to vjerujem.. mislim da je to izuzetno vazno za tebe sto si pustio te demone vani i rijesio ili barem pokusao rijesiti te stvari.. tumori i te nazovimo kronicne bolesti su simptom koji se manivestirao u tom obliku s nekakvom nepravilnosti u organizmu.. vjerujem da to sto ti se dogodilo u mladosti da je na neki nacin uzrok tvojoj tegobi.. nemora nuzno biti samo to sto se dogodilo vec niz takvih slicnih dogadaja i to u vecem ili manjem intezitetu.. i tijelo to pamti, ti to potiskujes i to unutra negdje duboko kuha, bukti i tinja.. sve dok se ne manifestira u vec spomenutom obliku... Mislim da je to jako dobro sto si se oslobodio toga i sto si sad puno svjesniji sebe.. i vjerujem da ce samo dobro proizaci iz toga... a ulje ce ti sigurno pomoci uravnoteziti taj prirodni balans odnosno harmoniju u organizmu koja je trenutno narusena.. vjerujem da nam je svima to naruseno zbog nacina zivota samo nekima u manjoj a nekima u vecoj mjeri.. u svakom slucaju hrabro naprijed!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom