Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Sensi Star" data-source="post: 489712" data-attributes="member: 54538"><p>[USER=52832]@Herbal Bob[/USER]</p><p></p><p>Hvala na odgovoru, sada mi je sve puno jasnije.</p><p></p><p>P.S.</p><p>Evo jos jedna informacija iz prve ruke vezano za smanjivanje doza ulja - ukoliko dodje do simptoma apstinencijske krize (ocituje se na pocetku povracanjem, grcevima u rukama, nogama i licu, naglim izmjenama hladnoce i topline, mucninom, bolovima u trbuhu i unutrasnjim nemirom. Ovo sve je izuzetno iscrpljujice za osobu jer kriza zna u komadu trajati i 12 sati.</p><p></p><p>Najgori je prvi dan krize, a svaki slijedeci se simptomi smanjuju, a kriza traje 6-8 sati.</p><p></p><p>Znaci, nikada ne smanjujte doze naglo, vec istim postupkom kojim ste dizali osobu da stekne toleranciju spustajte dozu.</p><p></p><p>E sad ono vazno sto ja i zena nismo znali pa se jadna mucila nekoliko dana - da bi ublazili ove simptome treba uzimati tablete Normabel 10 mg i protiv mucnine Reglan 10 mg. Cim se jave prvi simptomi treba odmah uzeti obje tablete.</p><p></p><p>Ako slucajno dodje do predoziranja Normabel takodjer pomaze.</p><p></p><p>Kod visokih doza ulja nazalost dolazi do odredjene ovisnosti organizma na THC.</p><p>Kod pusenja jointa u normalnim kolicinama i uzimanja ulja u puno manjim kolicinama (1-2 zrna rize) toga nema.</p><p></p><p>Evo, nadam se da ce ove informacije nekome pomoci i pisane su iz osobnog iskustva.</p><p></p><p>Moram napomenuti da mi nismo prva 4 dana koristili Normabel i Reglan.</p><p></p><p>Nadam se da su simptomi puno manji kada se odmah krene sa tabletama.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sensi Star, post: 489712, member: 54538"] [USER=52832]@Herbal Bob[/USER] Hvala na odgovoru, sada mi je sve puno jasnije. P.S. Evo jos jedna informacija iz prve ruke vezano za smanjivanje doza ulja - ukoliko dodje do simptoma apstinencijske krize (ocituje se na pocetku povracanjem, grcevima u rukama, nogama i licu, naglim izmjenama hladnoce i topline, mucninom, bolovima u trbuhu i unutrasnjim nemirom. Ovo sve je izuzetno iscrpljujice za osobu jer kriza zna u komadu trajati i 12 sati. Najgori je prvi dan krize, a svaki slijedeci se simptomi smanjuju, a kriza traje 6-8 sati. Znaci, nikada ne smanjujte doze naglo, vec istim postupkom kojim ste dizali osobu da stekne toleranciju spustajte dozu. E sad ono vazno sto ja i zena nismo znali pa se jadna mucila nekoliko dana - da bi ublazili ove simptome treba uzimati tablete Normabel 10 mg i protiv mucnine Reglan 10 mg. Cim se jave prvi simptomi treba odmah uzeti obje tablete. Ako slucajno dodje do predoziranja Normabel takodjer pomaze. Kod visokih doza ulja nazalost dolazi do odredjene ovisnosti organizma na THC. Kod pusenja jointa u normalnim kolicinama i uzimanja ulja u puno manjim kolicinama (1-2 zrna rize) toga nema. Evo, nadam se da ce ove informacije nekome pomoci i pisane su iz osobnog iskustva. Moram napomenuti da mi nismo prva 4 dana koristili Normabel i Reglan. Nadam se da su simptomi puno manji kada se odmah krene sa tabletama. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom