Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bulletin" data-source="post: 467876" data-attributes="member: 34566"><p>Mox, hvala puno na savjetima. Magnezij uzima u par oblika, nisam sada doma da pogledam u kakvima točno. U biti je najglavniji od svih problema umor uzrokovan konstantnim buđenjima po noći i prekidima sna. Zato sam kao jedino početno rješenje vidio da bi njih dvoje trebalo u isto vrijeme imati otprilike istu razinu umora, što se da postići sa mrvicu većom dozom ulja sat, sat i pol prije spavanja. Time bi riješili taj problem, koji na sebe veže sve ostale. Evo, dnevnik mi je još otvoren jer sam u dosta velikoj ludnici ovih dana ali sam danas završio RSO ulje. Od cijele berbe sebi sam ostavio 50g za opuštanje, a sve ostalo završilo je u ulju kojeg je ispalo poprilično, 63ml. </p><p>Kroz nekoliko dana budem nosio to njima doma pa ću onda otvoriti i novu temu kako sam gore spomenuo jer vidim vas stvarno ima koji jako dobro razumijete ovu problematiku i općenito funkcioniranje našeg organizma. Hvala još jednom! Pozz!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bulletin, post: 467876, member: 34566"] Mox, hvala puno na savjetima. Magnezij uzima u par oblika, nisam sada doma da pogledam u kakvima točno. U biti je najglavniji od svih problema umor uzrokovan konstantnim buđenjima po noći i prekidima sna. Zato sam kao jedino početno rješenje vidio da bi njih dvoje trebalo u isto vrijeme imati otprilike istu razinu umora, što se da postići sa mrvicu većom dozom ulja sat, sat i pol prije spavanja. Time bi riješili taj problem, koji na sebe veže sve ostale. Evo, dnevnik mi je još otvoren jer sam u dosta velikoj ludnici ovih dana ali sam danas završio RSO ulje. Od cijele berbe sebi sam ostavio 50g za opuštanje, a sve ostalo završilo je u ulju kojeg je ispalo poprilično, 63ml. Kroz nekoliko dana budem nosio to njima doma pa ću onda otvoriti i novu temu kako sam gore spomenuo jer vidim vas stvarno ima koji jako dobro razumijete ovu problematiku i općenito funkcioniranje našeg organizma. Hvala još jednom! Pozz! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom