Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="marckoni" data-source="post: 463384" data-attributes="member: 35618"><p>Da, dalo se pretpostaviti da se radi o metodama ispitivanja u Izraelu, odnosno u nekoj njihovoj clinickoj molekularnoj laboratoriji, ali me zbunjuje prica onkologa...koji potvrdjuje da ta-istrazivanja (u vise naucno-istrazivackih clinika) finansira njihova vlada, s tim sto ostale opisuje kao relativno uspesne, dok se ta jedna izdvaja po fenomenalnom uspehu u lecenju karcinoma. E, za njih on tvrdi da podatke cuvaju k'o trezor nac. banke...</p><p></p><p>Sto se tice ovih gresaka u metilnim ciklusima kao i proliferacije mal. celija (Ki-67 indeks)...pa ako jos dodamo i HER2 status (sklonost sirenja malig. cel. na druge organe), po meni, samo se unosi nepotrebna zabuna slabije upucenom citaocu, koji samo trazi najjednostavniji a efikasan lek.</p><p></p><p>Zato predlazem, da molekularnu biologiju zaobidjemo onoliko koliko je to moguce, a da Ti nama ovde preneses te nove (a izvodljive u kucnoj varijanti) metode sa CCO ili RSO, kako bi svako od nas ima mogucnost da iste i primeni u sto kracem vrem. intervalu... jer, karcinom ne prasta izgubljeno vreme!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marckoni, post: 463384, member: 35618"] Da, dalo se pretpostaviti da se radi o metodama ispitivanja u Izraelu, odnosno u nekoj njihovoj clinickoj molekularnoj laboratoriji, ali me zbunjuje prica onkologa...koji potvrdjuje da ta-istrazivanja (u vise naucno-istrazivackih clinika) finansira njihova vlada, s tim sto ostale opisuje kao relativno uspesne, dok se ta jedna izdvaja po fenomenalnom uspehu u lecenju karcinoma. E, za njih on tvrdi da podatke cuvaju k'o trezor nac. banke... Sto se tice ovih gresaka u metilnim ciklusima kao i proliferacije mal. celija (Ki-67 indeks)...pa ako jos dodamo i HER2 status (sklonost sirenja malig. cel. na druge organe), po meni, samo se unosi nepotrebna zabuna slabije upucenom citaocu, koji samo trazi najjednostavniji a efikasan lek. Zato predlazem, da molekularnu biologiju zaobidjemo onoliko koliko je to moguce, a da Ti nama ovde preneses te nove (a izvodljive u kucnoj varijanti) metode sa CCO ili RSO, kako bi svako od nas ima mogucnost da iste i primeni u sto kracem vrem. intervalu... jer, karcinom ne prasta izgubljeno vreme! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom