Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="PleromaBythos" data-source="post: 460205" data-attributes="member: 51886"><p>Majka mi je preminula prosli Ponedjeljak.. I sad dok citam ove postove, naisao sam na masu masu odgovora koje smo mi morali kopati i traziti doslovno, i nikako naci rjesenje... Bila je terminalni bolesnik karcinoma s primarnim zaristem na debelom crijevu. Izdrzala je 10 mjeseci teske patnje i agonije... prestrasno nesto sto smo prosli! Radi nje sam zapoceo i svoj grow... popila je u pocetku 30ml ulja i jako tesko joj je islo.. konstantne muke, povracanja... i taman je dosla na postenu dozu (manje od 1gr) i opet unatrag... tako da je njoj u prosjeku 5 puta sporije islo nego sto je trebalo.. sve je rezultiralo porazno.. inace bez ikakve ostale terapije osim pirodnih preparata je uzimala.. nemogu opisati tugu a i to koliko sam ljut i razocaran sto nam je jako malo dostupno informacija o terapijama pa moras cackati, kopati, istrazivati.. Njoj je komplicirano bilo jer ulje nije podnosila nikako, a i dan nakon dijagnoze je momentalno bila operirana... izvadili su joj kompletno debelo crijevo, maternicu i jajnike.. [USER=52832]@Herbal Bob[/USER] da je bar vise ljudi kao ti i da sam bar naletio na tebe prije 10 mjeseci. Obavezao sam se sam sebi da cu pokusati svoje iskustvo i znanje koje sam stekao prenjeti na druge.. puno smo prosli.. i to nebi trebao niko prolaziti... Ta bolest nije s ovog svijeta.. Peace!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PleromaBythos, post: 460205, member: 51886"] Majka mi je preminula prosli Ponedjeljak.. I sad dok citam ove postove, naisao sam na masu masu odgovora koje smo mi morali kopati i traziti doslovno, i nikako naci rjesenje... Bila je terminalni bolesnik karcinoma s primarnim zaristem na debelom crijevu. Izdrzala je 10 mjeseci teske patnje i agonije... prestrasno nesto sto smo prosli! Radi nje sam zapoceo i svoj grow... popila je u pocetku 30ml ulja i jako tesko joj je islo.. konstantne muke, povracanja... i taman je dosla na postenu dozu (manje od 1gr) i opet unatrag... tako da je njoj u prosjeku 5 puta sporije islo nego sto je trebalo.. sve je rezultiralo porazno.. inace bez ikakve ostale terapije osim pirodnih preparata je uzimala.. nemogu opisati tugu a i to koliko sam ljut i razocaran sto nam je jako malo dostupno informacija o terapijama pa moras cackati, kopati, istrazivati.. Njoj je komplicirano bilo jer ulje nije podnosila nikako, a i dan nakon dijagnoze je momentalno bila operirana... izvadili su joj kompletno debelo crijevo, maternicu i jajnike.. [USER=52832]@Herbal Bob[/USER] da je bar vise ljudi kao ti i da sam bar naletio na tebe prije 10 mjeseci. Obavezao sam se sam sebi da cu pokusati svoje iskustvo i znanje koje sam stekao prenjeti na druge.. puno smo prosli.. i to nebi trebao niko prolaziti... Ta bolest nije s ovog svijeta.. Peace!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Herbal Bob's medical lounge...
Bottom