Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
GSC, KML, BK, LK - 250W MH/600W HPS *Stipe*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stipe" data-source="post: 500606" data-attributes="member: 38614"><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: #ff4d4d"><strong>Dan 26 ukupno</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: #ff4d4d"><strong>Dan 1 na 1212</strong></span></span></p><p></p><p>Biljke pred par dana topriane jos jednom i zadnji puta. Neke grane na nekim biljkama sam ponovo nagnjecio da koliko toliko izbalansiram visine rasta, sto je dosta tesko bez lst-a sa 4 razlicite sorte.</p><p>Nocas prebacene na 1212 i stavljen hps.</p><p>Bilo je nekih uredjenja na ventilaciji, pa sad imam hibridnu ventilaciju hhahah. Kombinacija ispuha van kuce i ispuha iz boxa u prostoriju. Pokusavam bez grijanja odrzavati idealnu temp i vlagu....manje ili vise uspjesno u smislu vlage.</p><p></p><p>Temperatura je oko 24 u hladu, 25-27 na vrhu kronje ispod lampe.</p><p>Vlaga varira ovisno kako se zalijeva, 50-65</p><p></p><p>Tu i tamo koja fleka zbog hrdje, al ne obazirem se previse na to. Brzi smo od gljivica hehhehe.</p><p>GSC je vrlo neobicna sorta. Slabo grananje i abnormalna debljina stemova.</p><p></p><p>Evo slike da ne laprdam vise.</p><p></p><p>GSC</p><p>[ATTACH=full]121536[/ATTACH] </p><p>[ATTACH=full]121537[/ATTACH] [ATTACH=full]121538[/ATTACH] </p><p></p><p>Karamelo</p><p>[ATTACH=full]121539[/ATTACH] </p><p></p><p>Bubba Kush</p><p>[ATTACH=full]121535[/ATTACH] </p><p></p><p>Lemon Kush 1</p><p>[ATTACH=full]121540[/ATTACH] </p><p></p><p>Lemon Kush 2</p><p>[ATTACH=full]121541[/ATTACH] </p><p></p><p>Sve</p><p>[ATTACH=full]121532[/ATTACH] [ATTACH=full]121533[/ATTACH] [ATTACH=full]121534[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stipe, post: 500606, member: 38614"] [SIZE=5][COLOR=#ff4d4d][B]Dan 26 ukupno[/B] [B]Dan 1 na 1212[/B][/COLOR][/SIZE] Biljke pred par dana topriane jos jednom i zadnji puta. Neke grane na nekim biljkama sam ponovo nagnjecio da koliko toliko izbalansiram visine rasta, sto je dosta tesko bez lst-a sa 4 razlicite sorte. Nocas prebacene na 1212 i stavljen hps. Bilo je nekih uredjenja na ventilaciji, pa sad imam hibridnu ventilaciju hhahah. Kombinacija ispuha van kuce i ispuha iz boxa u prostoriju. Pokusavam bez grijanja odrzavati idealnu temp i vlagu....manje ili vise uspjesno u smislu vlage. Temperatura je oko 24 u hladu, 25-27 na vrhu kronje ispod lampe. Vlaga varira ovisno kako se zalijeva, 50-65 Tu i tamo koja fleka zbog hrdje, al ne obazirem se previse na to. Brzi smo od gljivica hehhehe. GSC je vrlo neobicna sorta. Slabo grananje i abnormalna debljina stemova. Evo slike da ne laprdam vise. GSC [ATTACH=full]121536[/ATTACH] [ATTACH=full]121537[/ATTACH] [ATTACH=full]121538[/ATTACH] Karamelo [ATTACH=full]121539[/ATTACH] Bubba Kush [ATTACH=full]121535[/ATTACH] Lemon Kush 1 [ATTACH=full]121540[/ATTACH] Lemon Kush 2 [ATTACH=full]121541[/ATTACH] Sve [ATTACH=full]121532[/ATTACH] [ATTACH=full]121533[/ATTACH] [ATTACH=full]121534[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
GSC, KML, BK, LK - 250W MH/600W HPS *Stipe*
Bottom