Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Grijanje box-a
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="AmunRa" data-source="post: 766593" data-attributes="member: 75736"><p>poštovanje, </p><p>večer tek se spremam krenuti u growanje te sma narucio box kit te sam ga odlucio sparkirati u objekt pored kuce ( šupa) eh sad kako se tamo ne boravi pogotovo zimi, a zima samo sto nas nije osamarila razmisljam si o dodatnoj vanjskoj izolaciji boxa tipa sa stiroporom iako je u šupi ugodnih 9°c jer ima zatvorene prozore i vrata, vlaga je sama po sebi vec pogodna u samoj prostoriji no brinem se da nece biti dovoljno dobra toplina kako sam spomenuo zima samo sto nije dosla. Stiropor, mozda dechatlonova folija za prezivljavanje kako ima hladnu i grijacu stranu, heating pads ili probat kemijati nesto sa grijacim kablom za akvarij ( nagurat ga u neku posudu s vodom pa usput dizes vlagu tenta, da li bi stvorilo toplinu?). Isto tako da li je potrebno biljci da bude topao zrak/atmosfera ili da je toplo korjenju? Stvar je stvoriti dovoljno topline za biljku sa sto manje koristenja struje kako ce vec i uz box biti veci racun za hep nego sto je inace... </p><p></p><p>nadam se bilo kakvoj pomoći, </p><p>lijep pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AmunRa, post: 766593, member: 75736"] poštovanje, večer tek se spremam krenuti u growanje te sma narucio box kit te sam ga odlucio sparkirati u objekt pored kuce ( šupa) eh sad kako se tamo ne boravi pogotovo zimi, a zima samo sto nas nije osamarila razmisljam si o dodatnoj vanjskoj izolaciji boxa tipa sa stiroporom iako je u šupi ugodnih 9°c jer ima zatvorene prozore i vrata, vlaga je sama po sebi vec pogodna u samoj prostoriji no brinem se da nece biti dovoljno dobra toplina kako sam spomenuo zima samo sto nije dosla. Stiropor, mozda dechatlonova folija za prezivljavanje kako ima hladnu i grijacu stranu, heating pads ili probat kemijati nesto sa grijacim kablom za akvarij ( nagurat ga u neku posudu s vodom pa usput dizes vlagu tenta, da li bi stvorilo toplinu?). Isto tako da li je potrebno biljci da bude topao zrak/atmosfera ili da je toplo korjenju? Stvar je stvoriti dovoljno topline za biljku sa sto manje koristenja struje kako ce vec i uz box biti veci racun za hep nego sto je inace... nadam se bilo kakvoj pomoći, lijep pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Grijanje box-a
Bottom