Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Grijanje box-a
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Trulyo" data-source="post: 751824" data-attributes="member: 67644"><p>Ne treba previse vjerovati jeftinim grijalicama, pogotovo one u kojima ima vent.Oke ako radi tu i tamo za dogrijavanje, no ipak treba pripaziti.</p><p></p><p>Nisu niti sijalice sa niti problem.</p><p></p><p>Problem je sijalica sa niti koja se nalazi u direktnom dodiru sa povrsinom.Jer puno griju.</p><p></p><p>Vec dvije godine dogrijavam sa sijalicom, ali na nacin da visi pored panela i ima keramicko grlo - i tu nema opasnosti.</p><p></p><p>Ali sijalica u glinenom pitaru, moze biti primjer za napraviti sranje.Ja kad sam probavao sa tim nacinom grijanja u fazi noci - ispod nje mi se rastopio stiropor od boksa - a bila je keramicka plocica ispod! </p><p>Tek 4 plocice su full izolirane dno od vrucine.To su problemi.</p><p></p><p>Isto problem moze biti ako ti panel opadne, ne ugasi se i zapali boks.Nisu samo sijalice krive.Uvijek duplo osiguranje ljudi!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trulyo, post: 751824, member: 67644"] Ne treba previse vjerovati jeftinim grijalicama, pogotovo one u kojima ima vent.Oke ako radi tu i tamo za dogrijavanje, no ipak treba pripaziti. Nisu niti sijalice sa niti problem. Problem je sijalica sa niti koja se nalazi u direktnom dodiru sa povrsinom.Jer puno griju. Vec dvije godine dogrijavam sa sijalicom, ali na nacin da visi pored panela i ima keramicko grlo - i tu nema opasnosti. Ali sijalica u glinenom pitaru, moze biti primjer za napraviti sranje.Ja kad sam probavao sa tim nacinom grijanja u fazi noci - ispod nje mi se rastopio stiropor od boksa - a bila je keramicka plocica ispod! Tek 4 plocice su full izolirane dno od vrucine.To su problemi. Isto problem moze biti ako ti panel opadne, ne ugasi se i zapali boks.Nisu samo sijalice krive.Uvijek duplo osiguranje ljudi! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Grijanje box-a
Bottom