Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Grijanje box-a
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Trulyo" data-source="post: 746699" data-attributes="member: 67644"><p>Jučer spojim foliju, držim ju u rukama, reko šta će ovo grijati, uzalud bačene pare.</p><p></p><p>No tek kad je na ravnome i ispod terete, onda grije.Ispod sam stavio foliju za zaštitu od sunca, gore naopačke keramičke pločice. Piše da folija grije sa 40-50 stupnjeva, a da na površini temperature nebi trebala prelaziti 31C – to bi trebalo biti gornja vrijednost za termostat da isključi.</p><p></p><p>Naravno, ovisi gdje stavim senzor. Pošto mi druga biljka mora biti na stiroporu radi toga što je niska, ja debil jučer stavio senzor između stiropora i pločice. Naravno da je zrak zaglavljen ispod stiropora i 35C je pokazivao samo tak. Jbg, glup sam.</p><p></p><p>Onda sam prebacio senzor između pota i keramčike pločice i to bi trebala biti najbolja točka za mjeriti temperature u ovom slučaju. Evo namješteno da se pali ispod 22C, i gasi na 26C, jutro je bilo 24C na senzoru, pod topao. Pratim dalje, namještam itd.</p><p>U panelu je i dalje 100w sijalica za žarnom niti kao grijalica, vidjet ću danas jel ju moram zamjeniti za slabiju.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trulyo, post: 746699, member: 67644"] Jučer spojim foliju, držim ju u rukama, reko šta će ovo grijati, uzalud bačene pare. No tek kad je na ravnome i ispod terete, onda grije.Ispod sam stavio foliju za zaštitu od sunca, gore naopačke keramičke pločice. Piše da folija grije sa 40-50 stupnjeva, a da na površini temperature nebi trebala prelaziti 31C – to bi trebalo biti gornja vrijednost za termostat da isključi. Naravno, ovisi gdje stavim senzor. Pošto mi druga biljka mora biti na stiroporu radi toga što je niska, ja debil jučer stavio senzor između stiropora i pločice. Naravno da je zrak zaglavljen ispod stiropora i 35C je pokazivao samo tak. Jbg, glup sam. Onda sam prebacio senzor između pota i keramčike pločice i to bi trebala biti najbolja točka za mjeriti temperature u ovom slučaju. Evo namješteno da se pali ispod 22C, i gasi na 26C, jutro je bilo 24C na senzoru, pod topao. Pratim dalje, namještam itd. U panelu je i dalje 100w sijalica za žarnom niti kao grijalica, vidjet ću danas jel ju moram zamjeniti za slabiju. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Grijanje box-a
Bottom