Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Grijanje box-a
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Trulyo" data-source="post: 746622" data-attributes="member: 67644"><p>Ekipa, meni je boks u vanjskoj drvenoj kučici, temperature par stupnjeva nego vanjska.</p><p></p><p>To znači da boks usisava zrak temperature oko 5-10C – hladno!</p><p></p><p>A gdje da meni termostat mjeri vrijednost temperature, za ovu foliju?</p><p></p><p>Da senzor stavim negdje u visinu jednog pota ili?</p><p></p><p>To mi je nejasno, jer uopće ne znam kakvu promjenu temp očekujem. </p><p>Trenutno mi cirkulira zrak iz boksa nazad u boks, tj ispuh je vraćen blizu upuha, pomješan sa pola svježega, radi očuvanja temperature. I to nije baš super solucija, jer u krošnji bude i do 26C, a na samom dnu 14-15C, pogotovo ovaj tjedan.</p><p></p><p>I smrdi, iako imam filter! Ne jako, ali ja osjetim o čemu je riječ.</p><p></p><p>Sad bi to prepravio, ispuh bi bacio van iz drvene kućice da se riješavam mirisa i zraka iz boksa, a ovaj grijač bi trebao direktno grijati potove.</p><p></p><p>Testirat ću danas jel ta folija uopće može pridonijeti u povećanju temperature u cijelom boksu, ili će samo zagrijavati potove.</p><p></p><p>Lako moguće da na 10cm od dna bude hladno, da na 50cm bude 25C (od grijanja panela), ali da potovi i korijen budu topli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trulyo, post: 746622, member: 67644"] Ekipa, meni je boks u vanjskoj drvenoj kučici, temperature par stupnjeva nego vanjska. To znači da boks usisava zrak temperature oko 5-10C – hladno! A gdje da meni termostat mjeri vrijednost temperature, za ovu foliju? Da senzor stavim negdje u visinu jednog pota ili? To mi je nejasno, jer uopće ne znam kakvu promjenu temp očekujem. Trenutno mi cirkulira zrak iz boksa nazad u boks, tj ispuh je vraćen blizu upuha, pomješan sa pola svježega, radi očuvanja temperature. I to nije baš super solucija, jer u krošnji bude i do 26C, a na samom dnu 14-15C, pogotovo ovaj tjedan. I smrdi, iako imam filter! Ne jako, ali ja osjetim o čemu je riječ. Sad bi to prepravio, ispuh bi bacio van iz drvene kućice da se riješavam mirisa i zraka iz boksa, a ovaj grijač bi trebao direktno grijati potove. Testirat ću danas jel ta folija uopće može pridonijeti u povećanju temperature u cijelom boksu, ili će samo zagrijavati potove. Lako moguće da na 10cm od dna bude hladno, da na 50cm bude 25C (od grijanja panela), ali da potovi i korijen budu topli. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Grijanje box-a
Bottom