Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Grijanje box-a
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="FatOne" data-source="post: 746558" data-attributes="member: 55817"><p>[USER=48429]@crnicar[/USER] Evo drugu dan od kad je folija u malom boxu, i mogu ti rec sa sigurnoscu moze i bez termostata, ja je imam na dimeru na max je i temp substrata je 20-25. Ovisno dal grijem sobu ili ne. dok je temp zraka oko potova 20°c jer te folije zapravo griju materiju a onda ta materija grije zrak. U prijevodi plocice i potovi su grijaci. Jedino mislim da treba staviti termo reflektirajuci materija odozdo. da ne grije donju plocicu.</p><p>Vidi u dnevniku kako sam ja postavio. Malo mi je pre velika ali nema veze ne grije preko 20°c dok nema niceg na njoj. Da je recimo objesis nebi imao nikakve koristi od nje, tj nebi grijala nista.</p><p>[URL unfurl="true"]https://www.vutra.org/threads/doubledairy-by-fatone-led-soil-hesi-foto-auto.21064/#post-746514[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatOne, post: 746558, member: 55817"] [USER=48429]@crnicar[/USER] Evo drugu dan od kad je folija u malom boxu, i mogu ti rec sa sigurnoscu moze i bez termostata, ja je imam na dimeru na max je i temp substrata je 20-25. Ovisno dal grijem sobu ili ne. dok je temp zraka oko potova 20°c jer te folije zapravo griju materiju a onda ta materija grije zrak. U prijevodi plocice i potovi su grijaci. Jedino mislim da treba staviti termo reflektirajuci materija odozdo. da ne grije donju plocicu. Vidi u dnevniku kako sam ja postavio. Malo mi je pre velika ali nema veze ne grije preko 20°c dok nema niceg na njoj. Da je recimo objesis nebi imao nikakve koristi od nje, tj nebi grijala nista. [URL unfurl="true"]https://www.vutra.org/threads/doubledairy-by-fatone-led-soil-hesi-foto-auto.21064/#post-746514[/URL] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Grijanje box-a
Bottom