Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Grijanje box-a
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 708536" data-attributes="member: 59027"><p>Stavim dva pota na jedan! </p><p>Ovisi i o jačini, a odmah i dimenziji samoga grijača. Veča wattaža, dulji grijač... Ima od 7w, što bi bilo za jedan pot. Ja ih uglavnom držim na sredini boxa, na svaki po 2 pota, ako imam 4 biljke! </p><p>Bez grijača(mrak), bi bilo oko 18° sa njima ne ide, ispod 21°,s time da mjerim 30 cm od poda. Sonda je na potu! </p><p>Rade 24/7 i nema se što pokvarit. Za grijanje donjeg dijela boxa, vjerojatno najbolje rješenje. Dok kod cijelog boxa, treba još nešto... Na ove jače, 20w+ mogu se stavit sjemenke na klijanje, uz biljke, ali onda ga treba smanjit, jer ih skuha. </p><p>Ja mislim, da je u potu oko 22-24°,inače biljka stagnira. Zato i jesu ok, jer održavaju temperaturu i razlika između dana i noći je zanemariva!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 708536, member: 59027"] Stavim dva pota na jedan! Ovisi i o jačini, a odmah i dimenziji samoga grijača. Veča wattaža, dulji grijač... Ima od 7w, što bi bilo za jedan pot. Ja ih uglavnom držim na sredini boxa, na svaki po 2 pota, ako imam 4 biljke! Bez grijača(mrak), bi bilo oko 18° sa njima ne ide, ispod 21°,s time da mjerim 30 cm od poda. Sonda je na potu! Rade 24/7 i nema se što pokvarit. Za grijanje donjeg dijela boxa, vjerojatno najbolje rješenje. Dok kod cijelog boxa, treba još nešto... Na ove jače, 20w+ mogu se stavit sjemenke na klijanje, uz biljke, ali onda ga treba smanjit, jer ih skuha. Ja mislim, da je u potu oko 22-24°,inače biljka stagnira. Zato i jesu ok, jer održavaju temperaturu i razlika između dana i noći je zanemariva! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Grijanje box-a
Bottom