Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Green punch
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 747233" data-attributes="member: 59027"><p>Update :</p><p>Cure su na kraju 5.tjedna cvata, ulaze u 6.tjedan... [ATTACH]424353[/ATTACH]</p><p>Green punchevi piju, svaki drugi dan, 5l tekućine. Zadnje zaljevanje, dobile su Overdrive, umjesto Big buda, a zaljevanje prije, pola doze Big buda i pola doze, Overdrivea! </p><p>Afgan kush ×Black domina pije, svaki 3.dan, 2l tekućine i on je 10dana iza Green puncheva. </p><p>Dobijale su, Nirvanu, Bloom(Green buzz liquids), Bud candy, Carbo-load, Big bud, B-52, Rhino skin i dva puta cal/mag... I ulazi Overdrive u igru... Bud candy, dajem prvu polovicu cvata(radi magnezija), a Carbo-load drugu polovicu... </p><p>[ATTACH=full]424355[/ATTACH]</p><p>Počele su bljedit, kako treba [ATTACH=full]424362[/ATTACH]</p><p>Jako me podsječaju na Deep cheese. Cvate 7 tjedana i na pola cvata, krene gubit boju, pa ide Jesen.... Ali, proizvodnja trihoma je na vrhuncu [ATTACH=full]424363[/ATTACH]</p><p>Trknem vrh i sav sam zljepljen. Miris, jako podsječa na Marmeladu. Tko ju je uzgojio, zna.... </p><p>Afgan kush ×Black domina, krenula se punit[ATTACH=full]424360[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]424357[/ATTACH]</p><p>U pripremi je feno hunt, neka vrsta.... Nekoliko strainova u staroj 1️⃣0️⃣0️⃣ki</p><p>[MEDIA=vimeo]655569239[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 747233, member: 59027"] Update : Cure su na kraju 5.tjedna cvata, ulaze u 6.tjedan... [ATTACH]424353[/ATTACH] Green punchevi piju, svaki drugi dan, 5l tekućine. Zadnje zaljevanje, dobile su Overdrive, umjesto Big buda, a zaljevanje prije, pola doze Big buda i pola doze, Overdrivea! Afgan kush ×Black domina pije, svaki 3.dan, 2l tekućine i on je 10dana iza Green puncheva. Dobijale su, Nirvanu, Bloom(Green buzz liquids), Bud candy, Carbo-load, Big bud, B-52, Rhino skin i dva puta cal/mag... I ulazi Overdrive u igru... Bud candy, dajem prvu polovicu cvata(radi magnezija), a Carbo-load drugu polovicu... [ATTACH type="full"]424355[/ATTACH] Počele su bljedit, kako treba [ATTACH type="full"]424362[/ATTACH] Jako me podsječaju na Deep cheese. Cvate 7 tjedana i na pola cvata, krene gubit boju, pa ide Jesen.... Ali, proizvodnja trihoma je na vrhuncu [ATTACH type="full"]424363[/ATTACH] Trknem vrh i sav sam zljepljen. Miris, jako podsječa na Marmeladu. Tko ju je uzgojio, zna.... Afgan kush ×Black domina, krenula se punit[ATTACH type="full"]424360[/ATTACH] [ATTACH type="full"]424357[/ATTACH] U pripremi je feno hunt, neka vrsta.... Nekoliko strainova u staroj 1️⃣0️⃣0️⃣ki [MEDIA=vimeo]655569239[/MEDIA] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Green punch
Bottom