Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Green Gelato Auto (Mars Hydro FCE 3000,300w)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dr. Greeenthumb" data-source="post: 777560" data-attributes="member: 55979"><p>Update, 49./50. dan</p><p>Mojim gafovima nema kraja, pa kao i ostali ostati će i ovaj zabilježen u dnevniku...dakle, prije koji dan sam primjetio da sam sve suplemente što sam dozirao dao u 10 puta većoj količini od onoga što mi je mentor savjetovao, jer nisam dobro očitavao na menzuri mililitre, ukratko ako je trebalo dati nečeg 1 ml, ja sam dao 10 ml, sad mi je barem jasno od čega su listovi oštećeni.</p><p>Do kraja će ići samo voda da se ispere tlo.</p><p>Biljke nisu nešto žedne te ih zalijevam svakih pet dana,a popiju oko 9 L vode sve zajedno.</p><p>Zadnjih dana temperatura divlja te se kreće između 28 i 31 celzijus, vlaga je 40-50 % ( na 50% skoči kada se zalijeva, u većini slučajeva je oko 45%, odlvaživač radi non stop), lampa je i dalje u režimu 18/6, 75% intenziteta, 50 cm od vrhova, i tako će ostati sve do kraja, valjda uspijem izgurati grow uz ove temperature i stresove koje sam pružio biljozama.</p><p>Evo i sličice, malo sam ih izrotirao po boxu, pa je nešto drugačiji raspored:</p><p></p><p>[ATTACH]479016[/ATTACH][ATTACH]479017[/ATTACH][ATTACH]479018[/ATTACH][ATTACH]479019[/ATTACH][ATTACH]479020[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dr. Greeenthumb, post: 777560, member: 55979"] Update, 49./50. dan Mojim gafovima nema kraja, pa kao i ostali ostati će i ovaj zabilježen u dnevniku...dakle, prije koji dan sam primjetio da sam sve suplemente što sam dozirao dao u 10 puta većoj količini od onoga što mi je mentor savjetovao, jer nisam dobro očitavao na menzuri mililitre, ukratko ako je trebalo dati nečeg 1 ml, ja sam dao 10 ml, sad mi je barem jasno od čega su listovi oštećeni. Do kraja će ići samo voda da se ispere tlo. Biljke nisu nešto žedne te ih zalijevam svakih pet dana,a popiju oko 9 L vode sve zajedno. Zadnjih dana temperatura divlja te se kreće između 28 i 31 celzijus, vlaga je 40-50 % ( na 50% skoči kada se zalijeva, u većini slučajeva je oko 45%, odlvaživač radi non stop), lampa je i dalje u režimu 18/6, 75% intenziteta, 50 cm od vrhova, i tako će ostati sve do kraja, valjda uspijem izgurati grow uz ove temperature i stresove koje sam pružio biljozama. Evo i sličice, malo sam ih izrotirao po boxu, pa je nešto drugačiji raspored: [ATTACH]479016[/ATTACH][ATTACH]479017[/ATTACH][ATTACH]479018[/ATTACH][ATTACH]479019[/ATTACH][ATTACH]479020[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Green Gelato Auto (Mars Hydro FCE 3000,300w)
Bottom