Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Green Gelato Auto (Mars Hydro FCE 3000,300w)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dr. Greeenthumb" data-source="post: 777207" data-attributes="member: 55979"><p>Hvala ti na podršci.</p><p>A odmah ću krenuti i s updatetom dnevnika, biljke stare 39 i 40 dana, a odmah da se pohvalim kako sam danas uspio slomiti na jednoj vrh dok sam ih prebacivao po boksu i dobio lagani živčani slom, al što je tu je, idemo dalje!</p><p>Ovako je to izgledalo danas prije zalijevanja.</p><p>[ATTACH]477970[/ATTACH] [ATTACH]477971[/ATTACH]</p><p></p><p>Na donjoj sam jučer napravio LST na najveću granu kako ne bi išla prema lampi i danas nakon zalijevanja kada sam išao izbaciti višak vode iz posude sam negdje zapeo i tamo gdje sam ju povezao je pukla, nije otpala, ali jbg sjebana je, evo slika:</p><p></p><p>[ATTACH]477972[/ATTACH][ATTACH]477973[/ATTACH][ATTACH]477974[/ATTACH]</p><p></p><p>Pokušao sam popraviti situaciju tako što sam zabio štap u zemlju i zavezao granu uz štap da bude više u prirodnom položaju i po ženinoj uputi namočio papirnatu maramicu i omotao oko mjesta gdje je pukla, vidjet ću sutra u kakvom će stanju biti...uglavnom mučno mi je kad se sjetim.</p><p>Ovo su druge dvije, ova što je izašla dan ranije odlično napreduje, cvjetovi vidno rastu iz dana u dan, i od male će nešto biti, iako su joj listovi žuti i dalje.</p><p></p><p>[ATTACH]477978[/ATTACH][ATTACH]477979[/ATTACH] To je velika, malo joj list požutio jedan, ali ništa strašno,fino napreduje.</p><p></p><p>[ATTACH]477976[/ATTACH][ATTACH]477975[/ATTACH] Maloj su i dalje oštećeni listovi, ali koliko sam primjetio zadnjih dana ne širi se oštećenje.</p><p></p><p>Biljke sam zadnji puta zalio 6.7. sa vodom s reguliranim PH i 0.5 ml Cal Maga po litri za velike i 1 ml za malu, te su bile tek danas za zalijevanje, mala malo manje ali odlučio sam do kraja sve 3 jednako tretirati zbog praktičnosti. Prije toga su dobile dozu Blooma 3 ml po litri, a Grow su samo jednom dobile, dok je mala dva puta.</p><p>Danas sam ih opet zalio i sve zajedno su popile 8 l vode sa 3ml Sensi bloom A+B i 1ml Nirvane (po prvi puta) po litri.</p><p>Sljedeće zalijevanje im planiram dati sa vodom cal mag i Nirvanu, te ono iza Bloom i Nirvanu i onda do kraja ide samo zalijevanje vodom, da se ispere što više zemlja.</p><p>Računam da 70. dan manje više idu pod nož.</p><p>Lampa je jučer pojačana na 75%, udaljenost 50 cm od biljki , temperatura ide od 25 do 29 celzijusa, vlaga 40-50% (uz odvlaživač).</p><p>Ako bude sve ok, tako bih do kraja i ostavio, temperatura nije idealna, ali nadam se da uspijem još tih mjesec dana izgurati.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dr. Greeenthumb, post: 777207, member: 55979"] Hvala ti na podršci. A odmah ću krenuti i s updatetom dnevnika, biljke stare 39 i 40 dana, a odmah da se pohvalim kako sam danas uspio slomiti na jednoj vrh dok sam ih prebacivao po boksu i dobio lagani živčani slom, al što je tu je, idemo dalje! Ovako je to izgledalo danas prije zalijevanja. [ATTACH]477970[/ATTACH] [ATTACH]477971[/ATTACH] Na donjoj sam jučer napravio LST na najveću granu kako ne bi išla prema lampi i danas nakon zalijevanja kada sam išao izbaciti višak vode iz posude sam negdje zapeo i tamo gdje sam ju povezao je pukla, nije otpala, ali jbg sjebana je, evo slika: [ATTACH]477972[/ATTACH][ATTACH]477973[/ATTACH][ATTACH]477974[/ATTACH] Pokušao sam popraviti situaciju tako što sam zabio štap u zemlju i zavezao granu uz štap da bude više u prirodnom položaju i po ženinoj uputi namočio papirnatu maramicu i omotao oko mjesta gdje je pukla, vidjet ću sutra u kakvom će stanju biti...uglavnom mučno mi je kad se sjetim. Ovo su druge dvije, ova što je izašla dan ranije odlično napreduje, cvjetovi vidno rastu iz dana u dan, i od male će nešto biti, iako su joj listovi žuti i dalje. [ATTACH]477978[/ATTACH][ATTACH]477979[/ATTACH] To je velika, malo joj list požutio jedan, ali ništa strašno,fino napreduje. [ATTACH]477976[/ATTACH][ATTACH]477975[/ATTACH] Maloj su i dalje oštećeni listovi, ali koliko sam primjetio zadnjih dana ne širi se oštećenje. Biljke sam zadnji puta zalio 6.7. sa vodom s reguliranim PH i 0.5 ml Cal Maga po litri za velike i 1 ml za malu, te su bile tek danas za zalijevanje, mala malo manje ali odlučio sam do kraja sve 3 jednako tretirati zbog praktičnosti. Prije toga su dobile dozu Blooma 3 ml po litri, a Grow su samo jednom dobile, dok je mala dva puta. Danas sam ih opet zalio i sve zajedno su popile 8 l vode sa 3ml Sensi bloom A+B i 1ml Nirvane (po prvi puta) po litri. Sljedeće zalijevanje im planiram dati sa vodom cal mag i Nirvanu, te ono iza Bloom i Nirvanu i onda do kraja ide samo zalijevanje vodom, da se ispere što više zemlja. Računam da 70. dan manje više idu pod nož. Lampa je jučer pojačana na 75%, udaljenost 50 cm od biljki , temperatura ide od 25 do 29 celzijusa, vlaga 40-50% (uz odvlaživač). Ako bude sve ok, tako bih do kraja i ostavio, temperatura nije idealna, ali nadam se da uspijem još tih mjesec dana izgurati. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Green Gelato Auto (Mars Hydro FCE 3000,300w)
Bottom