Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Green Gelato Auto (Mars Hydro FCE 3000,300w)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dr. Greeenthumb" data-source="post: 776944" data-attributes="member: 55979"><p>Update, dan 31./32.</p><p>Evo ekipa, nešto se događa i kod mene, velika biljoza pustila pistile prije 12 dana, a prije 5 dana procvjetala pravo da se vide cvjetovi, druge dvije kasne te su pistile pustile prije 6 dana, a danas vidio cvjetove i na njima.</p><p>Ova mala dosta kiksa rastom, pa sam ju podigao da bude bliže svjetlu i polažem nade u stretch.</p><p>Mala je dobila prekjučer 1ml cal/mag po litri i 3 ml growa po litri, te je popila 2 l vode, ali s obzirom da manje vode pije izgubila je ritam zalijevanja sa druge dvije, probam to popraviti, ali što je tu je.</p><p>Druge dvije su danas dobile 3ml po litri blooma i popile su skoro 5 l vode zajedno.</p><p>Slijedeće zalijevanje će sve dobiti samo cal mag, pa opet bloom sve 3 (grow neću davati više, maloj sam zadnje zalijevanje dao u nadi da će se izvući još).</p><p>Lampa je i dalje na 50%, gledam da je non stop 50+ cm od ove najveće, a imam još prostora nekih 20 cm možda za podići ju, iako mislim da ova velika uskoro završava sa stretchom s obzirom da je pistile pustila prije 12 dana, a kada stretch završi imam ju u planu pojačati na 75%.</p><p>Sada se fino osjeti i miris, čak i kada uđem u prostoriju unatoč filteru osjetim miris van boksa, nadam se samo da ne krene van iz prostorije jer ću morati nešto napraviti po tom pitanju...</p><p>Evo slikica malo:</p><p>[ATTACH]477496[/ATTACH][ATTACH]477497[/ATTACH] Ovo je najveća.</p><p></p><p>[ATTACH]477498[/ATTACH][ATTACH]477499[/ATTACH]Donja, srednje velika</p><p></p><p></p><p>[ATTACH]477500[/ATTACH][ATTACH]477501[/ATTACH] Mala kržljavica.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dr. Greeenthumb, post: 776944, member: 55979"] Update, dan 31./32. Evo ekipa, nešto se događa i kod mene, velika biljoza pustila pistile prije 12 dana, a prije 5 dana procvjetala pravo da se vide cvjetovi, druge dvije kasne te su pistile pustile prije 6 dana, a danas vidio cvjetove i na njima. Ova mala dosta kiksa rastom, pa sam ju podigao da bude bliže svjetlu i polažem nade u stretch. Mala je dobila prekjučer 1ml cal/mag po litri i 3 ml growa po litri, te je popila 2 l vode, ali s obzirom da manje vode pije izgubila je ritam zalijevanja sa druge dvije, probam to popraviti, ali što je tu je. Druge dvije su danas dobile 3ml po litri blooma i popile su skoro 5 l vode zajedno. Slijedeće zalijevanje će sve dobiti samo cal mag, pa opet bloom sve 3 (grow neću davati više, maloj sam zadnje zalijevanje dao u nadi da će se izvući još). Lampa je i dalje na 50%, gledam da je non stop 50+ cm od ove najveće, a imam još prostora nekih 20 cm možda za podići ju, iako mislim da ova velika uskoro završava sa stretchom s obzirom da je pistile pustila prije 12 dana, a kada stretch završi imam ju u planu pojačati na 75%. Sada se fino osjeti i miris, čak i kada uđem u prostoriju unatoč filteru osjetim miris van boksa, nadam se samo da ne krene van iz prostorije jer ću morati nešto napraviti po tom pitanju... Evo slikica malo: [ATTACH alt="20230702_191524.jpg"]477496[/ATTACH][ATTACH alt="velika.jpg"]477497[/ATTACH] Ovo je najveća. [ATTACH alt="srednja.jpg"]477498[/ATTACH][ATTACH alt="srewdnja 1.jpg"]477499[/ATTACH]Donja, srednje velika [ATTACH alt="mala.jpg"]477500[/ATTACH][ATTACH alt="mala 1.jpg"]477501[/ATTACH] Mala kržljavica. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Green Gelato Auto (Mars Hydro FCE 3000,300w)
Bottom