Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
GREEN GELATO | 400W HPS | by Whacky Tobaccy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Whacky Tobaccy" data-source="post: 722854" data-attributes="member: 75436"><p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(65, 168, 95)">3.UPDATE</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Danas je trideseti dan i vrijeme je za novo ažuriranje u dnevniku.</em></p> <p style="text-align: center"><em>Dakle biljke su jednom topirane (5.kat) i od tada ih cijelo vrijeme razvlačim LST-om. </em></p> <p style="text-align: center"><em>Tokom tog razvlačenja sam imao problem s tako zvanom biljkom Sarom na kojoj sam slomio jednu granu te sam je potpuno uklonio, </em></p> <p style="text-align: center"><em>i da bi na nakon slijedećeg razvlačenja skužio da se raskolila po sredini.</em></p> <p style="text-align: center"><em>No dobro ajde snašao sam se već nekako i s obzirom da se još učim i testiram novu opremu to je ok.</em></p> <p style="text-align: center"><em>Sari sam zbog toga raskola uklonio velike listove kako bi donekle mogao spojiti to što se raskolilo, a slike navedene situacije ostavljam ispod.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(65, 168, 95)"><strong><span style="font-size: 15px">SARA FIX</span></strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>[ATTACH]387182[/ATTACH] [ATTACH]387180[/ATTACH] [ATTACH]387183[/ATTACH]</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><em>Bez obzira na nastalu situaciju Sara je nastavila sa rastom a ja sam ju nastavio trenirati kao da se ništa nije dogodilo i podebljala je stabljiku,</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><em>a također i grane koje su se raskolile pa mislim da neće biti nekih daljnjih problema.</em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Ostaje mi još biljka Mara na kojoj nema pogrešaka, sve što sam pogriješio,</em></p> <p style="text-align: center"><em>pogriješio sam na Sari i znao sam kako i zašto je do toga došlo tako da sam se prema Mari odnosio sa puno većim iskustvom i strpljenjem.</em></p> <p style="text-align: center"><em>U nastavku slike trenutne situacije.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(65, 168, 95)"><strong>SARA</strong> </span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH]387273[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(65, 168, 95)">MARA</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH]387272[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(65, 168, 95)"><strong>ZAJEDNO</strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH]387270[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Do slijedećeg update-a</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>Lp Whacky</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Whacky Tobaccy, post: 722854, member: 75436"] [CENTER][B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]3.UPDATE[/COLOR][/B] [I]Danas je trideseti dan i vrijeme je za novo ažuriranje u dnevniku. Dakle biljke su jednom topirane (5.kat) i od tada ih cijelo vrijeme razvlačim LST-om. Tokom tog razvlačenja sam imao problem s tako zvanom biljkom Sarom na kojoj sam slomio jednu granu te sam je potpuno uklonio, i da bi na nakon slijedećeg razvlačenja skužio da se raskolila po sredini. No dobro ajde snašao sam se već nekako i s obzirom da se još učim i testiram novu opremu to je ok. Sari sam zbog toga raskola uklonio velike listove kako bi donekle mogao spojiti to što se raskolilo, a slike navedene situacije ostavljam ispod.[/I] [COLOR=rgb(65, 168, 95)][B][SIZE=4]SARA FIX[/SIZE][/B][/COLOR] [I][ATTACH width="197px" alt="Sara.jpg"]387182[/ATTACH] [ATTACH width="197px" alt="FIX SARA.jpg"]387180[/ATTACH] [ATTACH width="348px" alt="FIX SARA1.jpg"]387183[/ATTACH][/I] [SIZE=4][I]Bez obzira na nastalu situaciju Sara je nastavila sa rastom a ja sam ju nastavio trenirati kao da se ništa nije dogodilo i podebljala je stabljiku, a također i grane koje su se raskolile pa mislim da neće biti nekih daljnjih problema.[/I][/SIZE] [I]Ostaje mi još biljka Mara na kojoj nema pogrešaka, sve što sam pogriješio, pogriješio sam na Sari i znao sam kako i zašto je do toga došlo tako da sam se prema Mari odnosio sa puno većim iskustvom i strpljenjem. U nastavku slike trenutne situacije.[/I] [COLOR=rgb(65, 168, 95)][B]SARA[/B] [/COLOR] [ATTACH width="197px" alt="SARA.jpg"]387273[/ATTACH] [B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]MARA[/COLOR][/B] [ATTACH width="198px" alt="MARA.jpg"]387272[/ATTACH] [COLOR=rgb(65, 168, 95)][B]ZAJEDNO[/B][/COLOR] [ATTACH width="350px" alt="MARA I SARA.jpg"]387270[/ATTACH] [I]Do slijedećeg update-a Lp Whacky[/I] [/CENTER] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
GREEN GELATO | 400W HPS | by Whacky Tobaccy
Bottom