Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Gorilla cookies, gorilla auto lumatek 300w pro
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="goran641" data-source="post: 797651" data-attributes="member: 77686"><p>Po meni ništa zabrinjavajuće, genetika i malo vrhovi pecnuti od hrane. Nešto ozbiljnije bi se vidjelo. Zbog tih sitica se ne obazirati sem ako se ne prošire. Koliko sam primijetio a i meni se desilo ali na paradjzu sa ovom zemljom jedino što se može dogoditi je deficit cal mag. Zato sam i ja nabavio Biobizz calmag. Makar za automate, kratko vrijeme ne bi trebalo a i puno su drastičnije promjene.</p><p>Zanimljivost. Ista zemlja, dvije vrste paradajza, jednu vrstu je uhvatilo i to ne bih ni znao da mi jedan Slovenac, gost, nije rekao. Javlja se crna točka na vrhu ploda. Drugu nije ni dotakao. Išao čitati i našao da zavisi jako od sorte. Ne mislim da je ovo situacija kod tebe. Samo opušteno prati što se dešava.</p><p>I probaj skupiti nešto para za odvlaživač. Sada su im i rasprodaje. Stvarno investicija koja se jako isplati.</p><p>Kada već pišem, na ovim stranicama imamo često rekordan uzgoj od jedne biljke koji ide i preko 400grama na metar kvadratni. I traje li ga, traje. Jedan od problema toga uzgja što i najboljima sa svom opremom često završi sa buđi.</p><p>Sa druge strane, za to isto vrijeme se mogu napraviti dva uzgoja sa po 4 automata koji će dati dva puta po 300-400 grama. I to sa puno manje stresa i straha od buđi. Kvalitet automata je sve bolji i meni je Somango automat bio za klasu bolji od NVC diesel. Fotoperiodne biljke imaju puno veće i ljepše cvjetove i to ima svojih draži.</p><p>Zato sada idem sa autosima Amnesiea Haze (nikako da proklijaju..) a i sa par fotoperiodnih biljaka (ima sjemena, još nisam odlučio koje) pa ćemo opet napraviti analizu prinosa i kvaliteta. Malo sam odužio, sorry.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="goran641, post: 797651, member: 77686"] Po meni ništa zabrinjavajuće, genetika i malo vrhovi pecnuti od hrane. Nešto ozbiljnije bi se vidjelo. Zbog tih sitica se ne obazirati sem ako se ne prošire. Koliko sam primijetio a i meni se desilo ali na paradjzu sa ovom zemljom jedino što se može dogoditi je deficit cal mag. Zato sam i ja nabavio Biobizz calmag. Makar za automate, kratko vrijeme ne bi trebalo a i puno su drastičnije promjene. Zanimljivost. Ista zemlja, dvije vrste paradajza, jednu vrstu je uhvatilo i to ne bih ni znao da mi jedan Slovenac, gost, nije rekao. Javlja se crna točka na vrhu ploda. Drugu nije ni dotakao. Išao čitati i našao da zavisi jako od sorte. Ne mislim da je ovo situacija kod tebe. Samo opušteno prati što se dešava. I probaj skupiti nešto para za odvlaživač. Sada su im i rasprodaje. Stvarno investicija koja se jako isplati. Kada već pišem, na ovim stranicama imamo često rekordan uzgoj od jedne biljke koji ide i preko 400grama na metar kvadratni. I traje li ga, traje. Jedan od problema toga uzgja što i najboljima sa svom opremom često završi sa buđi. Sa druge strane, za to isto vrijeme se mogu napraviti dva uzgoja sa po 4 automata koji će dati dva puta po 300-400 grama. I to sa puno manje stresa i straha od buđi. Kvalitet automata je sve bolji i meni je Somango automat bio za klasu bolji od NVC diesel. Fotoperiodne biljke imaju puno veće i ljepše cvjetove i to ima svojih draži. Zato sada idem sa autosima Amnesiea Haze (nikako da proklijaju..) a i sa par fotoperiodnih biljaka (ima sjemena, još nisam odlučio koje) pa ćemo opet napraviti analizu prinosa i kvaliteta. Malo sam odužio, sorry. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Gorilla cookies, gorilla auto lumatek 300w pro
Bottom