Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Naše Zdravlje
Alternativa
GOJI bobice
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="No Joke" data-source="post: 364979" data-attributes="member: 30494"><p>Razmak od 180cm. Sadio sam jednogodišnje, dobio sam po 8 kuna sadnicu jer to računaju na veliko, inače na komad je 20 kuna, tako da su me sadnice izašle 400 kuna. Uzeo sam 300 litara tog supstrata to me izašlo 200 kuna, platio čovjeku da prefreza zemlju 100 kuna i to je to. Znači sveukupna investicija 700 kuna iliti 100 eura.</p><p>Već od pedeset sadnica se treću godinu može očekivati oko 150 kila a petu godinu maksimum od 250 kila. Malo sam se raspitivao okolo, veliki prodajni centri odkupljuju u rasponu od 30 do 50 kuna kilu. Što znači da treba dobiti certifikat i ponuditi im prmamljivu cijenu. Čak ove što kaufland ima nevaljaju, nisu osušene pravilno, bolje rečeno žešće su presušene pa komotno zube polomiš na njima.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="No Joke, post: 364979, member: 30494"] Razmak od 180cm. Sadio sam jednogodišnje, dobio sam po 8 kuna sadnicu jer to računaju na veliko, inače na komad je 20 kuna, tako da su me sadnice izašle 400 kuna. Uzeo sam 300 litara tog supstrata to me izašlo 200 kuna, platio čovjeku da prefreza zemlju 100 kuna i to je to. Znači sveukupna investicija 700 kuna iliti 100 eura. Već od pedeset sadnica se treću godinu može očekivati oko 150 kila a petu godinu maksimum od 250 kila. Malo sam se raspitivao okolo, veliki prodajni centri odkupljuju u rasponu od 30 do 50 kuna kilu. Što znači da treba dobiti certifikat i ponuditi im prmamljivu cijenu. Čak ove što kaufland ima nevaljaju, nisu osušene pravilno, bolje rečeno žešće su presušene pa komotno zube polomiš na njima. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Naše Zdravlje
Alternativa
GOJI bobice
Bottom