Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="beštija" data-source="post: 796874" data-attributes="member: 27487"><p>Slazem se wendigo, preparati za korijen su im top i to sva tri. Malo jesu skupi (3x20€ za 250ml) ali traje dvije sezone sigurno. Toliko mogu i trajat otvoreni ako se pravilno skladiste. Medutim moze se i na drugi jeftinij nacin odraditi sve to ali ako se netko ne zeli zezat ovo je dobar izbor. Imao sam 90% njihovih flasica i dobro je gnojivo u globalu. Mene je u jednom trenutku toliko smorio broj flasica da sam ih prestao korisiti. Bez biljeski je bilo nemoguce growat.</p><p> Od dodataka bi izdvojio rhino skin pokazao se dobar a recimo x factor moze i bez njega nije mi bio nesto.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beštija, post: 796874, member: 27487"] Slazem se wendigo, preparati za korijen su im top i to sva tri. Malo jesu skupi (3x20€ za 250ml) ali traje dvije sezone sigurno. Toliko mogu i trajat otvoreni ako se pravilno skladiste. Medutim moze se i na drugi jeftinij nacin odraditi sve to ali ako se netko ne zeli zezat ovo je dobar izbor. Imao sam 90% njihovih flasica i dobro je gnojivo u globalu. Mene je u jednom trenutku toliko smorio broj flasica da sam ih prestao korisiti. Bez biljeski je bilo nemoguce growat. Od dodataka bi izdvojio rhino skin pokazao se dobar a recimo x factor moze i bez njega nije mi bio nesto. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom