Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Aragami" data-source="post: 792160" data-attributes="member: 82817"><p>Evo prošlo je već 7 tjedana i dva dana i tek mi je sada jedna biljka u nekoj ranoj fazi cvijetanja, dok su ostale dvije još u fazi vegetacije.</p><p>Jedna koja još vegetira izgleda vrlo dobro, druga koja je u ranoj fazi cvjetanja izgleda OK, ali ova treća koja je u vegetaciji je sva nekakva jadna, svijetlozelene boje.</p><p>Sada ih mislim početi prihranjivati zbog toga što je zemlja u koju je posađena ta svijetlozelena u samom startu bila nekako suha, dok je zemlja za druge dvije bila vlažna. Radi se o Plantella Balconia zemlji i mislim da je definitivno iscrpljena.</p><p>Riječ je o RQS Northern Lights Auto biljkama, proklijale su 10.05., presađene su iz čašica u Jupol kante od 15 litara početkom ovog mjeseca i eto, za sada samo jedna tek procvjetala.</p><p>Da li bi 4 do 5 litara vode i standardna količina Plantella gnojiva koja ide na tu količinu vode po jednoj biljci (Jupol kanta 15 litara zapremnine) bila previše ili OK?</p><p>Plantella list koristio bi za br. 1 i 2, dok bi Plantella cvet koristio za br. 3.</p><p></p><p>1. Žuta jadnica u fazi vegetacije</p><p>[ATTACH=full]509942[/ATTACH]</p><p></p><p>2. Dobra biljka u fazi vegetacije:</p><p>[ATTACH=full]509943[/ATTACH]</p><p></p><p>3. OK biljka u fazi cvjetanja</p><p>[ATTACH=full]509949[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aragami, post: 792160, member: 82817"] Evo prošlo je već 7 tjedana i dva dana i tek mi je sada jedna biljka u nekoj ranoj fazi cvijetanja, dok su ostale dvije još u fazi vegetacije. Jedna koja još vegetira izgleda vrlo dobro, druga koja je u ranoj fazi cvjetanja izgleda OK, ali ova treća koja je u vegetaciji je sva nekakva jadna, svijetlozelene boje. Sada ih mislim početi prihranjivati zbog toga što je zemlja u koju je posađena ta svijetlozelena u samom startu bila nekako suha, dok je zemlja za druge dvije bila vlažna. Radi se o Plantella Balconia zemlji i mislim da je definitivno iscrpljena. Riječ je o RQS Northern Lights Auto biljkama, proklijale su 10.05., presađene su iz čašica u Jupol kante od 15 litara početkom ovog mjeseca i eto, za sada samo jedna tek procvjetala. Da li bi 4 do 5 litara vode i standardna količina Plantella gnojiva koja ide na tu količinu vode po jednoj biljci (Jupol kanta 15 litara zapremnine) bila previše ili OK? Plantella list koristio bi za br. 1 i 2, dok bi Plantella cvet koristio za br. 3. 1. Žuta jadnica u fazi vegetacije [ATTACH type="full" alt="IMG_20240623_175149.jpg"]509942[/ATTACH] 2. Dobra biljka u fazi vegetacije: [ATTACH type="full" alt="IMG_20240623_175158.jpg"]509943[/ATTACH] 3. OK biljka u fazi cvjetanja [ATTACH type="full"]509949[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom