Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="hibridnihed123" data-source="post: 780173" data-attributes="member: 84527"><p>Ej ljudi ,ovako: biljka je pocela da cvjeta prije oko mjesec dana,bila je na prozoru prije pocetka cvijeta kasnije izasla na 7-8 h sunca ,kao mala zalivena jednom nekim jakim npk gnojivom,(neiskusno)dalje hesi paket,svako zalijevanje..e ona je u potu od 5l (jbg) ,I od kad je pocela da cvjeta ,zbog vrucine I malog pota,svaki dan popije 2-3l vode sa pola doze hrane(neiskusno bloom I boost prerano poceo)..sad zanima me misljenje iskusnijih,da li da nastavim sa hranom do kraja ,da povecam na full dozu ili da nekoliko zalijevanja idem vodom cistom ,da li toliko hrane koliko je dobila za mjesec dana ,svaki dan znaci 2-3 l</p><p>moze da utice na THC? Po izgledu je uvijek zdrava izgledala Ali da li joj toliko hrane moze smanjiti THC?</p><p>inace visoka oko 1.5m</p><p>Imam automata s kojim sad pazim s hranom,sinoc dobio pola dole tnt danas tacno 5cm veci ,da li je zbog njega ili ne ,ne znam ali se protegao 5cm za 12h </p><p>[ATTACH=full]484096[/ATTACH][ATTACH=full]484097[/ATTACH][ATTACH=full]484098[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hibridnihed123, post: 780173, member: 84527"] Ej ljudi ,ovako: biljka je pocela da cvjeta prije oko mjesec dana,bila je na prozoru prije pocetka cvijeta kasnije izasla na 7-8 h sunca ,kao mala zalivena jednom nekim jakim npk gnojivom,(neiskusno)dalje hesi paket,svako zalijevanje..e ona je u potu od 5l (jbg) ,I od kad je pocela da cvjeta ,zbog vrucine I malog pota,svaki dan popije 2-3l vode sa pola doze hrane(neiskusno bloom I boost prerano poceo)..sad zanima me misljenje iskusnijih,da li da nastavim sa hranom do kraja ,da povecam na full dozu ili da nekoliko zalijevanja idem vodom cistom ,da li toliko hrane koliko je dobila za mjesec dana ,svaki dan znaci 2-3 l moze da utice na THC? Po izgledu je uvijek zdrava izgledala Ali da li joj toliko hrane moze smanjiti THC? inace visoka oko 1.5m Imam automata s kojim sad pazim s hranom,sinoc dobio pola dole tnt danas tacno 5cm veci ,da li je zbog njega ili ne ,ne znam ali se protegao 5cm za 12h [ATTACH type="full" alt="IMG_20230916_142510.jpg"]484096[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="Screenshot_2023-09-16-14-24-36-027_com.miui.gallery.jpg"]484097[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_20230916_141339.jpg"]484098[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom