Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Milic355" data-source="post: 779798" data-attributes="member: 82861"><p>Silic Boost od Atamija je aditiv i stimulator za vaše biljke. Silicij je jedan od najzastupljenijih elemenata u zemlji, međutim većina tog silicija je biljkama nedostupna. Silicij se nekada nije smatrao važnim, ali nakon mnogobrojnih istraživačkih radova dokazano je da silicij zapravo igra veliku ulogu kada je u pitanju rast.</p><p>Atamijev Silic boost proizvod održava visoku razinu silicija vaših biljaka – mnogi supstrati na tržištu zapravo uopće ne uključuju ovaj sastojak. Iz tog razloga morat ćete ga početi koristiti od početka vegetativnog razdoblja, sve do početka razdoblja cvjetanja. Ovo aditiv sadrži visoke razine silicija, omogućujući vašim biljkama da izgrade snagu kada je riječ o stresu, koji se može pojaviti zbog topline, suše i drugih vanjskih elemenata. Ovaj proizvod također osigurava da vaše biljke lakše apsorbiraju hranjive tvari i hranu, kao što je fosfor. Krajnji rezultat čini biljke koje rastu mnogo snažnijima, zdravijima i plodonosnijima.</p><p>Upute za upotrebu Silic Boosta</p><p>Zalijevanjem: Dodajte 0,1 ml po litri vode čim započne razdoblje rasta. Može se koristiti i u sustavima za navodnjavanje. Koristite ga kad god zalijevate i hranite biljke sve dok ne počne cvjetanje.</p><p>Prskanjem: Pomiješajte 0,5 ml po litri vode i poprskajte biljke na vrh i dno lišća.</p><p>Sadržaj:</p><p>Silicijev dioksid (SiO2) 30,0%</p><p></p><p>Na boci na žalost samo francuski jezik hehe</p><p>U opisu piše da se daje do cvjetanja ,ali gledo sam po forumu tu o tome i vidio sam da ne netko objavio da daje i u cvjetanju al biljka je vani ,neznam sad točno tko al da se nac preko tražilici</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Milic355, post: 779798, member: 82861"] Silic Boost od Atamija je aditiv i stimulator za vaše biljke. Silicij je jedan od najzastupljenijih elemenata u zemlji, međutim većina tog silicija je biljkama nedostupna. Silicij se nekada nije smatrao važnim, ali nakon mnogobrojnih istraživačkih radova dokazano je da silicij zapravo igra veliku ulogu kada je u pitanju rast. Atamijev Silic boost proizvod održava visoku razinu silicija vaših biljaka – mnogi supstrati na tržištu zapravo uopće ne uključuju ovaj sastojak. Iz tog razloga morat ćete ga početi koristiti od početka vegetativnog razdoblja, sve do početka razdoblja cvjetanja. Ovo aditiv sadrži visoke razine silicija, omogućujući vašim biljkama da izgrade snagu kada je riječ o stresu, koji se može pojaviti zbog topline, suše i drugih vanjskih elemenata. Ovaj proizvod također osigurava da vaše biljke lakše apsorbiraju hranjive tvari i hranu, kao što je fosfor. Krajnji rezultat čini biljke koje rastu mnogo snažnijima, zdravijima i plodonosnijima. Upute za upotrebu Silic Boosta Zalijevanjem: Dodajte 0,1 ml po litri vode čim započne razdoblje rasta. Može se koristiti i u sustavima za navodnjavanje. Koristite ga kad god zalijevate i hranite biljke sve dok ne počne cvjetanje. Prskanjem: Pomiješajte 0,5 ml po litri vode i poprskajte biljke na vrh i dno lišća. Sadržaj: Silicijev dioksid (SiO2) 30,0% Na boci na žalost samo francuski jezik hehe U opisu piše da se daje do cvjetanja ,ali gledo sam po forumu tu o tome i vidio sam da ne netko objavio da daje i u cvjetanju al biljka je vani ,neznam sad točno tko al da se nac preko tražilici [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom