Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 771801" data-attributes="member: 59027"><p>Na ovo ti treba baza . Bilo bi idealno,po meni najbolje organsko flaširano gnojivo, jedino jednokomponentno gnojivo i po meni najbolje od Advanced nutriensea. Iguana grow i bloom....kad gledam stare dnevnike sa njom,biljke su mi bile zelene,zdrave do kraja. Grane deblje i sl. Uz to,grow se daje do 3.tjedna cvata,onda tek ide bloom!</p><p>Jedan kolega ju koristi u outdooru i koliko god bila skupa(pogotovo za out),ne želi drugo gnojivo!</p><p>Ako ti je preskupo,idi na Sensi grow i bloom, uglavnom treba ti baza!</p><p></p><p>Ova 4 proizvoda u kutiji su ti za cvat, pretpostavljam da znaš kako ih koristiti....po meni,ovaj Kushi kush ti je običan PK(1-3-8),tako da ga nisam probao. </p><p>Bud candy se razlikuje od Carboloada,tako da ima magnezija,a Carboload du samo šečeri i ugljikohidrati. Carboload ili Bud candy rađe daj svako zaljevanje pola doze,ako uzmeš organsku bazu. Sad ima više tablica,sve su ok!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 771801, member: 59027"] Na ovo ti treba baza . Bilo bi idealno,po meni najbolje organsko flaširano gnojivo, jedino jednokomponentno gnojivo i po meni najbolje od Advanced nutriensea. Iguana grow i bloom....kad gledam stare dnevnike sa njom,biljke su mi bile zelene,zdrave do kraja. Grane deblje i sl. Uz to,grow se daje do 3.tjedna cvata,onda tek ide bloom! Jedan kolega ju koristi u outdooru i koliko god bila skupa(pogotovo za out),ne želi drugo gnojivo! Ako ti je preskupo,idi na Sensi grow i bloom, uglavnom treba ti baza! Ova 4 proizvoda u kutiji su ti za cvat, pretpostavljam da znaš kako ih koristiti....po meni,ovaj Kushi kush ti je običan PK(1-3-8),tako da ga nisam probao. Bud candy se razlikuje od Carboloada,tako da ima magnezija,a Carboload du samo šečeri i ugljikohidrati. Carboload ili Bud candy rađe daj svako zaljevanje pola doze,ako uzmeš organsku bazu. Sad ima više tablica,sve su ok! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom