Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="HARD SOLUTION" data-source="post: 749312" data-attributes="member: 75895"><p>[USER=3831]@Bizzzo[/USER] </p><p>Mislio sam na to, gdje ima samo 4 proizvoda, jer neznam kako su digli kalijum, u zadnjoj fazi, a vidim da su ga iskljucili tako sto u prelazu ide jos jednom vege. </p><p>Biobizz recimo ima veliku liniju, ali isto trazi flush. A i ne svidja mi se njihov allmix, mislim neznam ni kakva je canna bio tera plus, koju sam uzeo, ali mi se od svih najbolje pokazala canna tera profesional, pa onda su tu hessi grow i all mix. </p><p>[USER=27487]@beštija[/USER] </p><p>Ma ne planiram nista mjesati osim kompost tee-a, posto on nije gnojivo u smislu da se moze pregnojiti. </p><p></p><p>Sta mislit smijem li zamjesati jos jedno 10% kokosa i 15 % worm humusa zajedno sa substratom, uzeo bi canna cocos i plagronov worm humus. </p><p>Bat guano nebi, jer on je svakako za vege jer je 7-3-1 NPK</p><p>I onda bi samo mimo gnojiva dodavao vodu u koju bi u mrezi stavio kompst i worm humus 70:30%, i melase i sve bi to ozracio air stonom, par sati da se napravi pjena. </p><p>Koliko se inace dodaje melase na litar vode ako neko zna. </p><p>Hvala na dosadasnjim i sledecim odgovorima.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HARD SOLUTION, post: 749312, member: 75895"] [USER=3831]@Bizzzo[/USER] Mislio sam na to, gdje ima samo 4 proizvoda, jer neznam kako su digli kalijum, u zadnjoj fazi, a vidim da su ga iskljucili tako sto u prelazu ide jos jednom vege. Biobizz recimo ima veliku liniju, ali isto trazi flush. A i ne svidja mi se njihov allmix, mislim neznam ni kakva je canna bio tera plus, koju sam uzeo, ali mi se od svih najbolje pokazala canna tera profesional, pa onda su tu hessi grow i all mix. [USER=27487]@beštija[/USER] Ma ne planiram nista mjesati osim kompost tee-a, posto on nije gnojivo u smislu da se moze pregnojiti. Sta mislit smijem li zamjesati jos jedno 10% kokosa i 15 % worm humusa zajedno sa substratom, uzeo bi canna cocos i plagronov worm humus. Bat guano nebi, jer on je svakako za vege jer je 7-3-1 NPK I onda bi samo mimo gnojiva dodavao vodu u koju bi u mrezi stavio kompst i worm humus 70:30%, i melase i sve bi to ozracio air stonom, par sati da se napravi pjena. Koliko se inace dodaje melase na litar vode ako neko zna. Hvala na dosadasnjim i sledecim odgovorima. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom