Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vutra Dzanki" data-source="post: 728062" data-attributes="member: 70685"><p>Super vit i power Zyme hesijev ne koristim, umesto njih koristim domaći proizvod bakterije, koji nije isto ali je slično, samo što u super vitu ti dobiješ gotov produkt vitamina, a ovde bakterije razlažu neke elemente pa se dobijaju vitamini, enzimi itd... Drugačiji princip ali krajnji rezultat sličan, bar sam tako ja shvatio, ako grešim neka me slobodno neko ispravi.</p><p>Probao sam te bakterije isto da koristim folijarno, ali to toliko smrdi da je to teško izvodljivo ako vam je boks blizu mesta gde boravite.</p><p></p><p>Mislim da generalno treba izbegavati folijarno zalivanje osim ako se ne nanose neki pesticidi ili insekticidi, sve ostalo je po meni bespotrebno kad biljka ima zdrav koren.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vutra Dzanki, post: 728062, member: 70685"] Super vit i power Zyme hesijev ne koristim, umesto njih koristim domaći proizvod bakterije, koji nije isto ali je slično, samo što u super vitu ti dobiješ gotov produkt vitamina, a ovde bakterije razlažu neke elemente pa se dobijaju vitamini, enzimi itd... Drugačiji princip ali krajnji rezultat sličan, bar sam tako ja shvatio, ako grešim neka me slobodno neko ispravi. Probao sam te bakterije isto da koristim folijarno, ali to toliko smrdi da je to teško izvodljivo ako vam je boks blizu mesta gde boravite. Mislim da generalno treba izbegavati folijarno zalivanje osim ako se ne nanose neki pesticidi ili insekticidi, sve ostalo je po meni bespotrebno kad biljka ima zdrav koren. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom