Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Blade" data-source="post: 719466" data-attributes="member: 18837"><p>Ja radim sa "no name" gnojivom kao sto su Plantela,Substral,Valentin itd posto radim outdoor i trebam kolicine za grow od 6 mjeseci.Vecina tih gnjojiva ima doze kao što su 15-20 ml na 2 lit vode i cjene su im u prosjeku oko 5€/l.</p><p>-u vege fazi koristim LIST gnojiva u cvijetanju CVIJET gnojiva.</p><p>Mjesam ih i sa pivom,sodom bikarbonom i tekucim željezom.Pa tko planira radit outdoor možda želi probati ovako( primjenjivo je i u indooru samo s drugim omjerima )</p><p>-od klijanja u caši pa do presađivanja na sajt vani ne dodajem nikakvu prehranu.</p><p>cck 10 dana nakon što sam presadio biljke na sajt dodajem prvo gnojivo u propisanoj dozi sa dodatkom tekuceg željeza također u propisanoj dozi i od tada dodajem gnojivo jednom u 10 dana.</p><p>Kad su biljke vec ojacale i stare su cck 35-40 dana dodajem duplu dozu npr 300ml na 20 l vode na što dodam 2dcl piva i jušnu zlicu sode bikarbone.I tako pojacavam doze gnojiva do 500ml na 20 lit vode ...s tim da jednom mjesecno dodajem tekuce željezo u propisanoj dozi,također pivo uvjek dajem 2dcl i sodu jušnu zlicu.</p><p>Meni je taj nacin odlican koristim ga dugi niz godina pa tko želi probati može slobodno bez straha...napominjem da ja outdoor ne radim u teglama ili saksijama nego u zemlji.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blade, post: 719466, member: 18837"] Ja radim sa "no name" gnojivom kao sto su Plantela,Substral,Valentin itd posto radim outdoor i trebam kolicine za grow od 6 mjeseci.Vecina tih gnjojiva ima doze kao što su 15-20 ml na 2 lit vode i cjene su im u prosjeku oko 5€/l. -u vege fazi koristim LIST gnojiva u cvijetanju CVIJET gnojiva. Mjesam ih i sa pivom,sodom bikarbonom i tekucim željezom.Pa tko planira radit outdoor možda želi probati ovako( primjenjivo je i u indooru samo s drugim omjerima ) -od klijanja u caši pa do presađivanja na sajt vani ne dodajem nikakvu prehranu. cck 10 dana nakon što sam presadio biljke na sajt dodajem prvo gnojivo u propisanoj dozi sa dodatkom tekuceg željeza također u propisanoj dozi i od tada dodajem gnojivo jednom u 10 dana. Kad su biljke vec ojacale i stare su cck 35-40 dana dodajem duplu dozu npr 300ml na 20 l vode na što dodam 2dcl piva i jušnu zlicu sode bikarbone.I tako pojacavam doze gnojiva do 500ml na 20 lit vode ...s tim da jednom mjesecno dodajem tekuce željezo u propisanoj dozi,također pivo uvjek dajem 2dcl i sodu jušnu zlicu. Meni je taj nacin odlican koristim ga dugi niz godina pa tko želi probati može slobodno bez straha...napominjem da ja outdoor ne radim u teglama ili saksijama nego u zemlji. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Gnojivo - koje, kad i koliko?
Bottom